Härmän Powerpark?

Vierailija

Suosittelisitko Powerparkia? Lapset tulleet jo kouluikään, kierretty on Lintsi, Särkänniemi, Muumimaailma, Puuhamaa.Onko siellä tarpeeksi kivaa koko päiväksi? Entä kannattaako siellä yöpyä?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Eikä jonoja! Jos tykkäätte uida, menkää yöksi Härmän kuntokeskukseen.On paljon kaikenlaista, myös pienille lapsille. Ja puiston yhteydessä myös se mikroauto-formularata :-)

Vierailija

Niinku alle 10 v?Ilmeisesti kannattaa täältä etelä-Suomestakin sinne sitten ajella. Ehkä ei tarvita kylpylää siellä, kun täällä asutaan kylpylän vieressä. Entä majoittuminen itse paikan päällä ja olisi siellä 2 päivää?ap

Vierailija

Itse olemme yöpyneet leirintäalueella vain asuntovaunussa, mutta alue on tosi kiva ja siisti, saunat hienot ja ulkona on uima-allaskin. Ja sekä leirintäalue että hotelli ovat aivan huvipuiston portin vieressä.Itse huvipuisto on minusta Suomen kivoin, suosittelen. tekemistä löytyy kaikenikäisille ja alue on siisti. Meidän lapset ainakin tykkäävät kovasti. Jonojakaan ei yleensä ole yhtä paljon kuin E-Suomen huvipuistoissa. Käykää ihmeessä!

Vierailija

Käytiin viime vuonna heinäkuussa ja osa laitteista oli sellaisia joihin oli jonotusta melkein tunnin verran. Tosin ne olivat niitä isompien laitteita mutta siltikin. Kummitusjunan jono oli koko päivän niin pitkä että lapset ei jaksanu jonottaa ollenkaan.

Alueelle taisi päästä ilmaiseksi mutta kun meinasin mennä johonkin lasten pikkujunaan meidän 1 v. kanssa, niin sanoivat että pitää ostaa sillekkin ranneke tai erillinen lippu. Erillinen lippu taisi maksaa sitten 3 euroa. Mielestäni tykkimäellä sai pieni lapsi mennä laitteeseen jos aikuisella ranneke.Lainaus:

Uusi ja siisti Hauskasti erilainen puisto Ei juuri tarvi jonottaa


Vierailija

Yövyttiin tiroli-mökissä yksi yö. Alunperin meidän piti olla siellä 2 yötä, mutta päädyttiin yhteen koska alue on kuitenkin niin pieni että ei siellä kahdeksi päiväksi oikein mitään ole. Eka päivä vietettiin hyvipuistossa, nukuttiin yö ja seuraavana päivänä ajeltiin mikroautoilla ja sitten lähdettiin pois.Tykättiin kyllä paikasta. Laitteita oli kiitettävästi ja aika hurjiakin, silti meidän poika pääsi niihin, pituutta oli sen verran. Jonoa oli, mutta ne meni ihan kiitettävän nopeaan. Henkilökunta oli mukavaa ja alue oli tosi siisti, samoin mökki, mä pidin siitä ihan mielttömästi, oli niin nättikin.Suosittelen kyllä!

Vierailija

Kävin perheeni kanssa Powerparkissa ja ei kyllä ollut jonoa, koska yhteen puiston suosituimmista laitteista (Thunderbird) ei ollut ollenkaan jonoa. pääsi suoraan kyytiin. ja Kummitusjunaan oli max. 10 min jonotusta. Olemme käyneet jo monena kesänä eri aikaan ja ikinä ei ole ollut jonoa. Ja henkilökunta oli ystävällistä ja puisto oli siisti. Ja yksi hyvä puoli on, että puistoon tulee melkein joka vuosi uusi laite. Ja kyllä siellä lasten laitteitakin on heti puiston edessä iso rivi. Ja hurjiakin löytyy Esim. Cobra, Booster, Pegasus ja Typhoon. Olemme olleet joka vuosi todella tyytyväisiä Powerparkkiin.

Vierailija

Lainaus:

Käytiin viime vuonna heinäkuussa ja osa laitteista oli sellaisia joihin oli jonotusta melkein tunnin verran. Tosin ne olivat niitä isompien laitteita mutta siltikin. Kummitusjunan jono oli koko päivän niin pitkä että lapset ei jaksanu jonottaa ollenkaan. Alueelle taisi päästä ilmaiseksi mutta kun meinasin mennä johonkin lasten pikkujunaan meidän 1 v. kanssa, niin sanoivat että pitää ostaa sillekkin ranneke tai erillinen lippu. Erillinen lippu taisi maksaa sitten 3 euroa. Mielestäni tykkimäellä sai pieni lapsi mennä laitteeseen jos aikuisella ranneke.

Lainaus:

Uusi ja siisti Hauskasti erilainen puisto Ei juuri tarvi jonottaa
...laitteesta ja ajankohdasta. Kieppejä tekevään vuoristorataan (Cobra?) ei minun ole koskaan tarvinnut jonottaa, kummitusjunaan taas aina. Se on tosin aika hauskaa, kun saa ammuskella örrimöykkyjä :D Ja sainpa parhaan tulokseni päivän parhaiden listalle pari vuotta takaperin...Aluemaksu on nykyään (siis viime vuonna ainakin), pari euroa, muistaakseni.

Vierailija

paljon lasten laitteita ja niihin vielä useimpiin voi tulla vanhempi ilmaiseksi mukana. (Lapsella ranneke) Ainakin meidän arahkolle lapselle oli ihan paras ensi kosketus huvipuistolaitteisiin.Muutenkin siisti ja kiva paikka. Power parkin hotelli myös siisti ja siellä oli hyvä ruoka.

Vierailija

Paras vuoristorata ja kummitusjuna missä olen ollut. Laitteita oli ihan riittävästi yhdeksi päiväksi. Kahta päivää en viitsisi olla missään huvipuistossa. Viereinen formularata oli pojan mielestä mahtava. Ajamisen on pituusraja, kannattaa tarkistaa netistä ettei tule pettymystä jos on etukäteen sen luvannut.Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat