Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kermavaahdon värjääminen elintarvikeväreillä?!?!

Vierailija
14.05.2011 |

Laitetaanko se elintarvikeväri ennen vaahdottamista, vai sen jälkeen? Kokeilin tänään tehdä sinistä kermavaahtoa, lisäsin väriaineen jo vatkattuun vaahtoon, ja hetkessä siitä tuli ihan laihaa litkua?! Eikä auttanut jääkaapissa viilentäminenkään.



Kertokaahan viisaammat, miten se tulee tehdä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
14.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutten ymmärrä tässäkään tapauksessa miksi käyttää täysin turhia lisäaineita...

Vierailija
2/4 |
14.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

käytä Flora Vispiä niin kärsii vatkaamista määrättömästi. Väri on hyvä lisätä puolessa välissä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
14.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä lainaus kinuskikissan blogista:

"Mikäli värjäät vaahtoa, suorita se siinä vaiheessa, kun vaahto on vielä löysähköä. Väriä voi sekoittaa joukkoon myös jo ennen vaahdotusta. Vatkaimella sekoittamisessa kannattaa olla varovainen, jotta kerma ei vatkaudu sekoittelun lomassa huomaamatta liian kovaksi. Jauhemaiset ja pastavärit ovat parhaita kermavaahdon värjäämisessä. Tummien värisävyjen aikaansaaminen nestemäisillä väreillä saattaa vaikuttaa liikaa vaahdon rakenteeseen, joten niiden käyttöä kannattaa välttää."

Vierailija
4/4 |
14.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos neuvoista!



Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä viisi