Onko aivan supertylsä menu jos
alkuruokana on italialaistyyppinen antipasto, oliiveja, ilmakuivattua kinkkua ja jotain muuta leikkelettä, grissinejä
pääruokana entrecote bearnaisekastikkeella ja rosmariiniperunat
jälkiruokana pavlova mustikoilla, mansikoilla ja vadelmilla päällystettynä.
Juomana punaviini, alkupalojen kanssa eräs aperitiivi.
Kommentit (11)
Et olisi kumminkaan itse keksinyt ;)
kaipaisin vihanneksia. Jotenkin raskasta tuo oliivi-bearnaise-pihvi-punaviini. Ovatko vieraasi kaikki lihansyöjiä?
mutta itse en laittaisi entrecoten kanssa bearnaisea.
Tylsää se on vain jos teet samaa aina... Mulla on yksi kaveri joka tekee herkullista lasagnea, mutta silti on aavistuksen tylsää että heillä on aina samaa lasagnea kun sinne menee syömään.
mutta itse en laittaisi entrecoten kanssa bearnaisea.
Tylsää se on vain jos teet samaa aina... Mulla on yksi kaveri joka tekee herkullista lasagnea, mutta silti on aavistuksen tylsää että heillä on aina samaa lasagnea kun sinne menee syömään.
Hitto mikä änkkä-änkkä mulle iski!
Meinaan vaan, että miten se säilyy, jos on aina SAMAA lasagnea...;D
Mulla on yksi kaveri joka tekee herkullista lasagnea, mutta silti on aavistuksen tylsää että heillä on aina samaa lasagnea kun sinne menee syömään.
suunnittelemasta menusta. =) Ainoa miinus on punaviini mitä en voisi juoda, mutta vesikin käy hyvin. Ei siis ole ollenkaan tylsä.
Ei ollenkaan tylsä.
Tosin mä en tykkää bearnaisesta mutta muuten kuulostaa tosi herkulliselta.
Olisko pääruoan rinnalle vaikka jotain kauden kasviksia paistettuna?