Apua, en osaa! Juokseva margariini?
Siis olen leipomassa mutta mulla ei ole mitään juoksevaa margariinia, mutta sen kai voi korvata tavallisella sulatetulla margariinilla?
No mut kuinka paljon on 1 rkl juoksevaa margariinia grammoissa tavallista margariinia ?
Apua! En osaa!
Kommentit (7)
Kiitos!
En ole koskaan tuota juoksevaa margariinia ostanut tai muuten käyttänyt niin en yhtään osannut arvioida enkä löytänyt mitään taulukkoa.
Iso kiitos!!
Kiitos!
En ole koskaan tuota juoksevaa margariinia ostanut tai muuten käyttänyt niin en yhtään osannut arvioida enkä löytänyt mitään taulukkoa.
Iso kiitos!!
Oisko ollu vaikeeta ottaa ruokalusikka ja kaapasta sen lusikallisen verran margariinia ja sulattaa se... Ei mikään leivonta yleensä gramman päälle tarkkaa ole... :O
Oisko ollu vaikeeta ottaa ruokalusikka ja kaapasta sen lusikallisen verran margariinia ja sulattaa se... Ei mikään leivonta yleensä gramman päälle tarkkaa ole... :O
Hauska huomata, etten ehkä olekaan se avuttomin olio tässä maailmassa...
Oisko ollu vaikeeta ottaa ruokalusikka ja kaapasta sen lusikallisen verran margariinia ja sulattaa se... Ei mikään leivonta yleensä gramman päälle tarkkaa ole... :O
Hauska huomata, etten ehkä olekaan se avuttomin olio tässä maailmassa...
Mut on äiti pienenä opettanu olemaan supertarkka leivonnassa, aina piti muuttaa suhteet tilavuuusmitoista painomitoiksi. Se sitten johti sihen, että en voinut leipoa, jos multa puuttui jotain rasvaa 25 g... :O Aikuisena, äidin menetettyäni, olen tajunnut että se ei oo niin justiinsa, ja suurpiirteinen leivonta opettaa soveltamaan! Jos jotain puuttuu, mietitään millä sen voi korvata, ja mitä laitetaan ehkä enemmän puuttuvan aineen sijaan. Just ois viime vkl jääny pizza tekemättä, kun oli öljy loppu, jos en ois tajunnu, et senkun laittaa suurinpiirtein saman verran oivariinia, enkä viitsinyt edes sulattaa, sinne sekaan vaan... Ja hyvää tuli.
Vierailija kirjoitti:
Oisko ollu vaikeeta ottaa ruokalusikka ja kaapasta sen lusikallisen verran margariinia ja sulattaa se... Ei mikään leivonta yleensä gramman päälle tarkkaa ole... :O
Hauska huomata, etten ehkä olekaan se avuttomin olio tässä maailmassa...
Mut on äiti pienenä opettanu olemaan supertarkka leivonnassa, aina piti muuttaa suhteet tilavuuusmitoista painomitoiksi. Se sitten johti sihen, että en voinut leipoa, jos multa puuttui jotain rasvaa 25 g... :O Aikuisena, äidin menetettyäni, olen tajunnut että se ei oo niin justiinsa, ja suurpiirteinen leivonta opettaa soveltamaan! Jos jotain puuttuu, mietitään millä sen voi korvata, ja mitä laitetaan ehkä enemmän puuttuvan aineen sijaan. Just ois viime vkl jääny pizza tekemättä, kun oli öljy loppu, jos en ois tajunnu, et senkun laittaa suurinpiirtein saman verran oivariinia, enkä viitsinyt edes sulattaa, sinne sekaan vaan... Ja hyvää tuli.
Kuulostaa mun eksältä, se on kokki ammatiltaan ja se kauhisteli aina mite uskallan tehdä netin ohjeiden mukaan leipomuksia. Kun hänelle opetettiin kokkikoulussa, että kuka vaan voi tehdä nettiin ohjeita, niin niihin ei kannata luottaa.
Luulis kokin näkevän ihan ohjeesta onko se ohje ihan ok vai ei 🤣
15g