Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Suosittele hotellia Tallinnan keskustassa

Vierailija

Mikä olisi idyllinen, kiva ja tasokaskin hotelli Tallinnan keskustassa (mielellään vanha kaupunki). Suosittele. En kaipaa mitään modernia luksushotellia tyyliin Radisson Sas tms.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Tosi pieni museo, mutta loistava opastus. Siellä siis kierrettiin oppaan mukana tunti. On erikseen suomen, englannin, venäjän ja vironkielisiä opastuksia.Opastus pitää varata etukäteen. Yritin lauantaiaamuna varata opastusta, mutta koko päivä oli loppuun myyty. Mahduimme sitten sunnuntain ryhmään.Annan museolle täyden kympin ja suosittelen vaikken yleensä mitään suosittelekaan.

Vierailija

Bern-hotellista ja Meriton Old Town hotellista (sekä Old town gardenista). Katselin että ne ovat ainakin matkatoimiston listoilla, jos teemme valmisreissun.

Vierailija

Aivan ihana, tasokas, boutique-hotelli vanhassa kaupungissa pääkadun varrella. Jokainen huone erilainen. Kaikki tosi kauniita...

Vierailija

Lainaus:

Bern-hotellista ja Meriton Old Town hotellista (sekä Old town gardenista). Katselin että ne ovat ainakin matkatoimiston listoilla, jos teemme valmisreissun.


Vierailija

Lainaus:

Voikos ton KGB- museon varauksen tehdä jotenkin jo Suomesta?

Jos menee vaan päiväksi Tallinnaan, olis kiva päästä näkeen toi.


Hotelli Viru & KGB museo

Tallinnaan rakennettiin kerran hieno hotelli, jonka nimeksi tuli Viru. Rakennus valmistui vuonna 1972, jolloin neuvostokauden loppuun oli jäänyt vajaat 20 vuotta. Hotellin piti olla sopiva ulkomaisille turisteille, mutta samalla myös Neuvostoliiton turvallisuuspoliisille KGB:lle…Tämä ei ole pelkästään tarina erään hotellin ja KGB:n suhteista. Museo esittää meille näkemyksen kahdesta eri maailmasta. Toinen oli neuvostopropagandan luoma näennäismaailma, jossa onnelliset neuvostoihmiset elivät isona vauraana ja ystävällisenä perheenä, nerokkaan kommunistipuolueen johdolla. Siinä maailmassa ei ollut onnettomuuksia eikä katastrofeja, edes seksiä ei ollut. Toinen, reaalimaailma, oli luonteeltaan tietenkin paljon monipuolisempi ja monimutkaisempi.Euroopan kulttuuripääkaupunki Tallinna 2011 ja Sokos Hotel Viru kutsuvat teidät maailmaan, jossa vietetty tunti muuttaa tuolloisen ajan ymmärrettäväksi ja jopa käsinkosketeltavaksi!Liput 7 €, hotellin asukkaille 5 €Museolipulla samana iltana ilmainen sisäänpääsy Café Amigo -yökerhoon.KIERROKSET (vain oppaan johdolla)

Tammi-huhtikuu ja loka-joulukuu, lauantaisin ja sunnuntaisin:

La ja Su klo 10 suomeksi

La ja Su klo 11.30 englanniksi

La ja Su klo 13 viroksi

La klo 15 suomeksi ja Su klo 13 venäjäksiToukokuu-syyskuu, päivittäin:

klo 10 suomeksi

klo 11.30 englanniksi

klo 13 suomeksi

klo 14.30 venäjäksi

klo 16 suomeksi

klo 17.30 viroksiVain ennakkotilauksesta!Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotel Viru, Myyntipalvelu, puh. +372 6 809 300, ma-pe klo 8-18 tai viru.reservation@sok.fi

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat