Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Poronlihasäilyke, auttakaa!

Vierailija
19.04.2011 |

Löysin kaapista Kylmäsen Poronlihaa 400g, joka sisältää poronlihaa 50%, vähän sianlihaa, mausteita.. Miten se valmistetaan? Voinko käristää vaan pannulla niin kuin pakasteporonkäristyksenkin? Onko se kypsää, vai pitääkö hauduttaa tuntikausia niin kuin joitakin poronkärisyksiä? Auttakaa viisaammat tyhmää.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
19.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sitä voi lämmittääkin, mutta mielestäni se on enemmänkin leivän päälle tarkoitettu. Ei siitä ainakaan käristystä tule.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
19.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

veitsellä huiviin. Hohhoijjaa

Vierailija
4/5 |
19.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistettu poronliha ja keitetty makaroni keskenään, nam :)

Vierailija
5/5 |
19.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei säilykelihasta mitään käristystä tule. Etkö sinä ole koskaan tehnyt mitään nautasikasäilykkeestä? Samalla tavalla porosäilykkeestäkin tulee niin keittoa, kastiketta, makaroniruokaa tai menee se sellaisenaan leivänpäällä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme seitsemän