Mitä tarkoittaa "lypsäminen"?

Vierailija

Hei,Olen kuullut puhuttavan siitä, että nainen "lypsää" miehen penistä yhdynnän aikana emättimen lihaksilla. Kertokaapa nyt ihan suomeksi, että miten tuo tehdään, kun minä en ihan oikeasti tiedä? Tämä on oletettavasti helpompaa paksumman peniksen kanssa, mutta onko mahdollista myös ohuen (n. 11-12 cm) kanssa? Miehelläni on tällainen ja olisi mahtava oppia tarjoamaan hänelle tiukempaa puristusotetta.Kiitos vastauksista!

Kommentit (4)

Vierailija

Tätä pitää ensin harjoitella, jos et osaa... Apuvälineenä voi käyttää geishakuulia (mitä pienemmät/painavammat, sen tehokkaammat) tai esim. apteekeista löytyy Amoa-sarjan keiloja tai COME-niminen keila (tässä on muuten "antenni" joka näyttää, supistatko lihaksia oikein) joilla voi kyseisiä lihaksia treenata. Lantiopohjan lihasten pitää olla tiukat, että lypsäminen onnistuu, eli kunnon supistus pitää saada aikaan! (Mitä ohuempi penis, sitä voimakkaammin joudut tietty puristamaan, että tuntuu kunnolla) Voit kokeilla harjoitusvaiheessa vaikka sormillasi puristusvoimakkuutta samalla, kun jännität lantiopohjan lihaksia.Kun puristusvoimakkuus alkaa olla tarpeeksi hyvä (tunnet kahdella sormella kunnon supistuksen emättimessä), alat vain treenailla ns. sarjassa supistamista. Eli voimakas supistus, jonka jälkeen lyhyt lihasten rentoutus ja uusi voimakas supistus. Tsemppiä! Jos joudut alottaan ihan nollasta (eli vagina synnytyksen jäljiltä "luonnontilassa") niin voi kestää montakin viikkoa ennen kuin kunnon puristus alkaa löytyä. Mutta se löytyy! Usko pois. Ja ahkeruus palkitaan, koska nautinto on molemminpuolista.

Vierailija

Eipä tuo ainakaan miehen vinkkelistä niin maagiselta tunnu. Tosin vaimolla on juuri tuollainen värkki jota ottaa kiinne ja alkaa vetämään orgasmin lähestyessä.Mä jotenkin rinnastan lypsämisen siihen tilaan juuri ennen orgasmia kun alan pumppaamaan ulos siemennestettä litrakaupalla enkä tajua muusta maailmasta yhtään mitään.

Vierailija

Jos nyt yhtään pystyt puristamaan alapään lihaksiasi tai edes suuaukon lihaksia, lypsäminen onnistuu helposti ratsastusasennossa. Olet siis polvet patjalla levällään ja rinnat miehen suussa, noin kuvannollisesti. Jos miehen pepun alla on tyyny kaksinkerroin, sinun asentosi helpottuu. Liikut melko hitaasti ylös-alas, tai itse asiassa melkein eteen-taakse. Kun nouset ylös, supistat kaikin voimin alapään lihaksiasi. Kun painut alas, rentoutat ne. Kun olet alhaalla, pyöräytät lantiotasi yhden kierroksen, jolloin penis täyttyy verellä. Kun nouset ylös penistä puristaen, veri nousee penistä myöten kohti terskaa. Näin lypsät peniksen ääriään myöten täyteen verta ja katsopa vain. Kohta saat jotain valkoista nestettä sisällesi. Se ei ole maitoa, mutta maitoa lypsetään ihan samalla menetelmällä käsilypsyssä. Puristetaan, kun tiukka sormiote menee utareen nisän eli vetimen kärkeä kohti ja löysätään, kun sormiote siirtyy utareen nisän juureen.

N44, lypsymestari

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat