Mitä juustoa teillä syödään eniten?
Kommentit (15)
Molempia ostetaan joka kauppareissulla.
ettei mitään yksittäistä voi mainita. Vastaan siis että parmesaania, koska sitä sekoitetaan risottoon, pastaan, pestoon, laitetaan uuniperunoille ja gratiineihin yms.
Sitä kevyttä 17% pahviversiota kerran vahingossa ostin ja sain heittää pois, ei ollut syömäkelpoista.
Sisältää myös hyvin vähän lisäaineita.
Sitä kevyttä 17% pahviversiota kerran vahingossa ostin ja sain heittää pois, ei ollut syömäkelpoista.
Sisältää myös hyvin vähän lisäaineita.
Järkyttävää kumimoskaa se kevyt-Oltermanni.
Mä en siitä kauheesti tykkää, mutta lapsi ja mies tykkää ja ne meillä eniten juustoa syö.
jotain edam-juustoa tai sitten Oltermannia. Viikossa menee kilo leivän päälle laitettuna jompaa kumpaa.
Sen lisäksi jokaiselta kauppareissulta (kerran viikossa) mukaan tarttuu 1-2 fetajuustoa (200g, ei mitään valmiiksi pilkottuja tai kovia laatuja)(salaattiin tai ruoanlaittoon). Pari kertaa kuussa myös halloumia (salaattiin, kesäisin grillaukseen), vuohenjuustoa (ruoan laittoon) ja Aura-juustoa (ruoan laittoon). Noin kerran kuussa tulee ostettua cheddar-juustoa itsetehtyihin hampurilaisiin.
Jos istumme iltaa ja tarjolle hankitaan juustoja, löytyy silloin pöydästä ainakin Musta Pekkaa ja Pikkusiskoa, jotain pehmeää brietä, joitain maustettuja Goudia sekä Castellon sinihomejuustoa.
Tuorejuustoja hankin vain voileipäkakkujen tekoon tai leivontaan. Satunnaisesti myös mascarponea. Sulatejuustoja ei koskaan.
Olemme viisihenkinen perhe.
oltermannia, jos asuttais suomessa
Tämän jälkeen kakkosena kauan kypsytetty Gouda, sitten tulee joukko muita juustoja kuten Emmental, Aura, Mozzarella, Feta, Halloumi.
sitä ei enää löydy kaupoista. Kurja juttu, nyt pitäisi etsiä joku vastaava toisen valmistajan juusto, vielä ei ole yrityksistä huolimatta löytynyt.
Maistuu ihan edamilta, mutta on paljon edullisempaa.
Gouda, emmental, parmesan, lehmänmaitofeta, ricotta, mascarpone, brie, raclette.
Kaikkia värejä. Mustaleimaa menisi eniten, mutta se on myös kalleinta. Parmesania on myös aina jääkaapissa.
Sen lisäksi ostan satunnaisesti ehkä kerran kuussa aurajuustoa jota laitan ruokiin.
Muita juustoja en kai sitten kotiin osta, en edes muista milloin olisin ostanut esim. oltermannia tai edamia, varmaankin joskus vuonna 2008 viimeksi.
Aitoa irlantilaista CHEDDARIA(se on vaan niin hyvääaää!)
OLTERMANNI sulatejuusto,
KOSKENLASKIJA savuporo
Muita juustoja myös, mutta ei siinä määrin kuin noita.
ja Goudaa tällä hetkellä.
Aiemmin Eva-juustoa.