Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ryhtyisinkö ruokabloggaajaksi?

Vierailija
12.03.2011 |

Minua haluttaisi kauheasti aloittaa oman keittiö-/ruokablogin kirjoittaminen. En vain oikein tiedä, onko se naurettavaa muotihypetystä ja itsensä esiintuomista, vaikkakin sitä pitäisin anonyyminä. Pidän todella paljon ruoanlaitosta ja olen (ainakin omasta mielestäni) esteetikko ja kulinaristi – siis tarkoituksena olisi panostaa myös blogin ulkonäköön ja ruokien laatuun. Uskaltaisinko? Vai pursuaako netti nyt jo wanna be-ruokabloggaajia?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
12.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli keksi oma "ala"lajisi, esim. kakut, ja bloggaa niistä hyvin mieluummin kuin sitäsuntätä huonosti.

Vierailija
2/3 |
12.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei nyt mitään ammattilaislaatua tartte olla, muttei mitään kännykkäkameralla otettuja räpsäisyjäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
12.03.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan sellainen perustallaajan ruokablogi. Noita kakkublogeja on hirvittävästi. Itse linkitän blogiini juuri näitä perusruokaan keksittyviä blogeja, niitä ei ainakaan ole liikaa.