Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Naudan sisäpaistista.

Vierailija
25.02.2011 |

Haluaisin tehdä pihvejä. Eli miten se tapahtuu käytännössä? Leikkaan siivuiksi, maustan, heitän pannulle ja paistan..tarviiko hauduttaa?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
25.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistoaika silloin tietty lyhyempi.



katso että leikkaat oikein päin, vastasyyhyn. Muuten tulee sitkeitä.



mä leikkaan yleensä noin 2 cm pakuiset pihvit, jotka sitten nuijin nyrkillä littanaksi - mut ei ole pakko nuijia.

Vierailija
2/7 |
25.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ajatellut tehdä kastiketta. Kuinkahan kauan suunnilleen on paistoaika, jotta se on kypsää? Vastasyyhyn?..Jos menee "säikeitä" vaakasuunnassa, ni miten sitä pitäis leikata?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
25.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja se on ihan harmaata sisältä ja haisikin hiukan pahalta. Eräpäivä on tänään. Onkohan se vielä hyvää?

Vierailija
4/7 |
25.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja se on ihan harmaata sisältä ja haisikin hiukan pahalta. Eräpäivä on tänään. Onkohan se vielä hyvää?


eli ihan sen puolesta kunnossa

Vierailija
5/7 |
25.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sen kuuluukin olla sisältä harmaata.



Leikkaat pihvit sillain, että ne säikeet menee poikki.



Paistoaika sillä tavalla, että kun pihvi on pannulla niin tarkkailet, milloin sen pinnalle alkaa puristua psaroita nestettä. kun pisarat on verisiä, pihvi on siltä puolen medium. Aika kääntää ja sama toiselle puolen. Jos taas pisarat muuttuu kirkkaiksi , se on "kypsä" (Well done).

Vierailija
6/7 |
25.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai lihan kuuluu olla harmaata, hyvä niin.

Taisin leikata sen kuitenkin päin pyllyä :( No toivottavasti pihvistä saa palasia. Kiitos paisto-ohjeesta.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
25.02.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuuma pannu !

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä neljä