Ilmeisesti aasialaisten laihuus ja hoikka ulkomuoto johtuukin
monosodium glutamaatin käytöstä, korvaavat sillä suolan.
Kuten tiedämme, suola on vaarallista elimistölle ja yleensä länsimaiset lihovatkin hiilihydraateista, kun syövät niitä yhdessä liian suolan kanssa.
http://www.ew9z.com/shenmeshi-monosodium-glutamate.html
Kommentit (11)
monosodium glutamaatin käytöstä, korvaavat sillä suolan.
Kuten tiedämme, suola on vaarallista elimistölle ja yleensä länsimaiset lihovatkin hiilihydraateista, kun syövät niitä yhdessä liian suolan kanssa.
<a href="http://www.ew9z.com/shenmeshi-monosodium-glutamate.html" alt="http://www.ew9z.com/shenmeshi-monosodium-glutamate.html">http://www.ew9z.com/shenmeshi-monosodium-glutamate.html</a>
MSG pitää kehon aktiivisena ja aineenvaihdunnan kiivaampana.
Mistä tuota monosodium glutamaattia saisi?
Mä en ainakaan suosittelisi syömään natriumglutamaattia, oli vaikutus painoon sitten mikä hyvänsä. Kannattaa googlata haittavaikutuksista myös. :)
Se on kyllä totta, että aasiastahan se natriumglutamaatti, nykyajan pelätyin lisäaine, tänne Eurooppaan on kotiutunut..
Aasialaiset kyllä syövät pääsääntöisesti myös huomattavasti pienempiä annoksia kuin Eurooppalaiset. Vai onko monellekin Eurooppalaiselle vaikka 8 suupalaa sushia sopiva lounas?
Aasialaiset syövät myös tosi paljon kalaa.
Toinen merkittävä ero länsimaihin on se, että aasiassa käytetään vain marginaalisesti vehnää ja muita Eurooppalaisia viljoja.
maailman kulutuksesta. Kai heillä sitten kaikilla on päänsärky?
elintarvike sisältää natriumglutamaattia ja ihmisen oma elimistö tuottaa sitä lähes 40 graammaa vuorokaudessa.
Äidinmaito sisältää natriumglutamaattia n. kymmenkertaisesti sen määrän mitä esim. lehmänmaito.
Glutamaatti on ihmisen neurosysteemille elintärkeä aminohappo ja neurotutkijat ovatkin verranneet sitä eräänlaiseen ilonvälittäjäaineeseen, joka saa ihmisen aktiivisuustason ja aineenvaihdunnan toimimaan.
Hassua muuten, että natriumglutamaattia esiintyy luontaisesti eniten juuri niissä ruoka-aineissa, joita nykytiedon mukaan pitäisi suosia:
juusto, pähkinät, kananmuna, broccoli, tomaatti, sienet jne jne.
perimällä osuutta asiaan?
pelkkä lihan ja eläinrasvan syönti eskimoperimän tyyliin, eikös?
elintarvike sisältää natriumglutamaattia ja ihmisen oma elimistö tuottaa sitä lähes 40 graammaa vuorokaudessa.
Äidinmaito sisältää natriumglutamaattia n. kymmenkertaisesti sen määrän mitä esim. lehmänmaito.
Glutamaatti on ihmisen neurosysteemille elintärkeä aminohappo ja neurotutkijat ovatkin verranneet sitä eräänlaiseen ilonvälittäjäaineeseen, joka saa ihmisen aktiivisuustason ja aineenvaihdunnan toimimaan.
Hassua muuten, että natriumglutamaattia esiintyy luontaisesti eniten juuri niissä ruoka-aineissa, joita nykytiedon mukaan pitäisi suosia:
juusto, pähkinät, kananmuna, broccoli, tomaatti, sienet jne jne.
Eivätkös kehonrakentajatkin nauti glutamaattia lisäravinteena?
Natriumaglutamaatti on hermomyrkky.
HERMOMYRKKY!!!
Kuin meillä länsimaissa.