Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tonnikala"pihvi",miten valmistetaan?

Vierailija
07.01.2011 |

Kaupassa neuvoivat paistamaan kypsäksi,mutta itse olen olettanut ravintolassa syöneeni ns.puoliraakana?



Mitä mausteita??

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
07.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

yleensä suositellaan sisältä raakana

Vierailija
2/2 |
07.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

punaiseksi sisältä. Tosi nopeasti ruskistat molemmin puolin. Tässä ihana ohje:



http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2006/01/tonnikalaa-ja-thai-voita.ht…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä neljä