Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tämä "karppaaja" käytti tänään jo toisen kerran makeutusainetta. Tein

Vierailija
06.01.2011 |

mustaherukkarahkaa (täältä tuli vinkki) ja makeutin sitä makeutusjauheella, kun oli muuten kovin kirpsakkaa :)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
06.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

minulla ei ole mitään "aatteellista" syystä vältellä makeutusaineita, mutta kaikissa, mitä olen kokeillut on ikävä sivumaku. Mustaherukka peittää hyvin niin sakariinin kuin steviankin, mutta paljon muuhun niitä ei sitten voikaan käyttää. Millä voisi makeuttaa esim. juustokakun ilman sivumakuja?

Vierailija
2/2 |
06.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mun mielestä paras vaihtoehto sokerille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi kahdeksan