Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten korvaan munamaitoseoksen makaronilaatikossa? Kananmuna-allergia!

Vierailija
04.01.2011 |

Käykö pelkkä lihaliemi? Millä sakeuttaisin?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 lihaliemikuutio + 1 l vettä

1 pkt (250g) Koskelaskija sulatejuustoa

Vierailija
2/6 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

puolikypsiksi ja sit lisäät sen lihaliemen et ne makaroonit imee sitä lihalientä. Oikeesti hyvää, muista laittaa kans valkosipulia jauhelihan sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 lihaliemikuutio + 1 l vettä

1 pkt (250g) Koskelaskija sulatejuustoa

Vierailija
4/6 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

keitän makaronit väljässä lihaliemessä, johon sitten sekoitan Koskenlaskijaa. Vähän aikaa saa sekoittaa että juusto sulaa, mutta hyvää tulee. Muista että sekä lihaliemessä että juustossa on suolaa!

Vierailija
5/6 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tarvihe munaa makaronilaatikko. Makaronitkin voi laittaa raakana vuokaan. Kerma-maidolla tulee hyvä, sitä sen verran, että makaronien yli menee n. 2cm nesteenpinta. Lihaliemikin käy.

Vierailija
6/6 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päälle puoleen litraan kuumaa vettä sulatettu 1/2-1 lihaliemikuutio ja kuumaa vettä niin, että makaronit peittyy. Uuniin 200 asteeseen n. 45 min.