Vetääkö Hesen Fish&chips mielestäsi vertoja alkuperäiselle englantilaiselle?
Kommentit (16)
En tajua miksi on niin suosittua. Mautonta ja rasvaista, ei maistu millekään.
tehdä ympäristöteko, ja alkaa käyttää Itämeren lahnaa. Liekö sitten tuossa annoksessa sitä, kun ei löydy mitään mainintaa toteutuiko hanke.
Se panerointihan siinä parasta on. nami
Pitäis olla erilaiset, paksummat ranskalaiset. Ja etikka puuttuu.
kun en ole täällä maistanut.Basildonissa kerran söin.
Hese käyttää tuossa fish & chipsissään kalana lahnaa. Ihmettelinkin miksi maku oli jotenkin outo. Hyvä sinänsä että on vaihtoehtoja listalla, mutta kala saisi olla laadukkaamman makuista. Turskakin olisi parempi vaihtoehto.
Hese käyttää tuossa fish & chipsissään kalana lahnaa. Ihmettelinkin miksi maku oli jotenkin outo. Hyvä sinänsä että on vaihtoehtoja listalla, mutta kala saisi olla laadukkaamman makuista. Turskakin olisi parempi vaihtoehto.
että näin saataisiin kalastettua se roskakala vähemmäksi viemästä elintilaa/ravintoa muilta lajeilta, mutta mistään ei kyllä löydy tietoa onko se tosiaan sitä lahnaa.
kuin vaikka haddock (mikä lienee suomeksi).
Kyllä fish and chips on todella hyvää esim. Pohjois-Englannin rannikkokaupungeissa. Käymme joka vuosi Cleethorpesissa paikallisessa fish and chips-ravintolassa (oikea ravintola) ja kyllä se ihan herkkua on.
Hesellä on vähän sellainen köyhän miehen versio, tosin tuolla hinnalla turha on muuta odottaa.
"Gourmet-kalapihvi: Kalafilee 52%, vehnäjauho, kasviöljy, vesi, tärkkelys, suola, maissijauho, nostatus- aineet E450, E500, E503, sinappijauhe, aromi, rypälesokeri, rasvatonmaitojauhe, mausteet (chili, sinappijauhe), väri (kurkuma, paprikauute), pippuriuute, stabilointiaine E414."
Vai että oikein kurmeeta, kun tuote on jauhoa, tärkkelystä, maissijauhoa, lisäainetta, aromia jne täynnä. Ihme ettei sentään 621:tä ole saatu joukkoon.
Jossain Korson kupeessa sitä maistoin vuosi sitten mutta ei maistunut yhtä hyvältä kuin 30v sitten Herttoniemessä.
TOsin kumpikaan ei ole mitenkään kehuttavaa
Mutta laatu paranee pohjoiseen päin mennessä. Eli rasvan määrä lisääntyy. Nam.