Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vetääkö Hesen Fish&chips mielestäsi vertoja alkuperäiselle englantilaiselle?

Vierailija
03.01.2011 |

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta laatu paranee pohjoiseen päin mennessä. Eli rasvan määrä lisääntyy. Nam.

Vierailija
2/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tajua miksi on niin suosittua. Mautonta ja rasvaista, ei maistu millekään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehdä ympäristöteko, ja alkaa käyttää Itämeren lahnaa. Liekö sitten tuossa annoksessa sitä, kun ei löydy mitään mainintaa toteutuiko hanke.

Vierailija
4/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

minunkin mielestäni

Vierailija
5/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se panerointihan siinä parasta on. nami

Vierailija
6/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäis olla erilaiset, paksummat ranskalaiset. Ja etikka puuttuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja reilusti mallasetikkaa.

Vierailija
8/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun en ole täällä maistanut.Basildonissa kerran söin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

cod and ships...

Vierailija
10/16 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hese käyttää tuossa fish & chipsissään kalana lahnaa. Ihmettelinkin miksi maku oli jotenkin outo. Hyvä sinänsä että on vaihtoehtoja listalla, mutta kala saisi olla laadukkaamman makuista. Turskakin olisi parempi vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hese käyttää tuossa fish & chipsissään kalana lahnaa. Ihmettelinkin miksi maku oli jotenkin outo. Hyvä sinänsä että on vaihtoehtoja listalla, mutta kala saisi olla laadukkaamman makuista. Turskakin olisi parempi vaihtoehto.


että näin saataisiin kalastettua se roskakala vähemmäksi viemästä elintilaa/ravintoa muilta lajeilta, mutta mistään ei kyllä löydy tietoa onko se tosiaan sitä lahnaa.

Vierailija
12/16 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuin vaikka haddock (mikä lienee suomeksi).



Kyllä fish and chips on todella hyvää esim. Pohjois-Englannin rannikkokaupungeissa. Käymme joka vuosi Cleethorpesissa paikallisessa fish and chips-ravintolassa (oikea ravintola) ja kyllä se ihan herkkua on.



Hesellä on vähän sellainen köyhän miehen versio, tosin tuolla hinnalla turha on muuta odottaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Gourmet-kalapihvi: Kalafilee 52%, vehnäjauho, kasviöljy, vesi, tärkkelys, suola, maissijauho, nostatus- aineet E450, E500, E503, sinappijauhe, aromi, rypälesokeri, rasvatonmaitojauhe, mausteet (chili, sinappijauhe), väri (kurkuma, paprikauute), pippuriuute, stabilointiaine E414."



Vai että oikein kurmeeta, kun tuote on jauhoa, tärkkelystä, maissijauhoa, lisäainetta, aromia jne täynnä. Ihme ettei sentään 621:tä ole saatu joukkoon.

Vierailija
14/16 |
04.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jossain Korson kupeessa sitä maistoin vuosi sitten mutta ei maistunut yhtä hyvältä kuin 30v sitten Herttoniemessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

TOsin kumpikaan ei ole mitenkään kehuttavaa

Vierailija
16/16 |
03.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kalaa sisällä vain nimeksi