Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun leivotte täytskärin, koristeletteko sen ed. iltana ennen juhlia?

Vierailija
26.12.2010 |

Mietin, voisinko ajan sääsätämiseksi koristella kakun jo tänään illalla, kun juhlat alkavat huomenna klo 12, vai meneekö se vähän huonoksi jo?



Ja leipurit, missä olis hyviä pursotusvinkkejä, tai kerrotko kivoja? :)

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
26.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä siihen kermaan tulee sellanen jääkaapin maku, jos on edellisenä päivänä koristeltu.

Vierailija
2/3 |
26.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tilaan ne aina valmiina konditoriasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
26.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin täytän kakun tänään.

Ja koristelen huomenna.



Kannattaa mennä selaamaan vuodatus.net ja sieltä leivontaa ja vaan jos maltat selata mitä ne tekijät itse käy lukemassa (sielä on listaa että näitä selaan) niin sieltä löytyy vaikka mitä.



Mutta jos sulla on kova kiire niin laita vaikka kuppeja, lautasia, lusikkaa pöytään, samoin pullaa ja keksiä voi laittaa pöytään kun peität liinalla.



Jos sulla on pieniä lapsia sekottamassa pakkaa niin kysy yökylään ja palautusta (tai mies hakee klo 11) ja sitä ennen olet saanut kämpän kuntoon eikä tartte vahtia lapsien perään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kaksi