Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten suklaa pitää sulattaa? Se pysyy vain yhtenä könttinä

Vierailija
23.12.2010 |

pitääkö lisätä lieden lämpötilaa?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ensin luulin että tein virheen kun lisäsin kerman jo sulaneeseen suklaaseen(siitähän se menee tietysti pilalle), mutta kun tein uuden kokeilun niin että kuumaan kermaan lisäsin suklaata, niin lopputulos epäonnistui silti.



Kolmannella kerralla jätin kerman suosiolla pois ja sulatin suklaan vesihauteessa niin kuin aina aiemminkin olen tehnyt ja tiedän sen onnistuvan. Olisin vain halunnut vähän pehmeämpää suklaata kun se tuli kakun kuorrutteeksi, mutta ei se onnistunut millään.

Vierailija
2/3 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ensin luulin että tein virheen kun lisäsin kerman jo sulaneeseen suklaaseen(siitähän se menee tietysti pilalle), mutta kun tein uuden kokeilun niin että kuumaan kermaan lisäsin suklaata, niin lopputulos epäonnistui silti. Kolmannella kerralla jätin kerman suosiolla pois ja sulatin suklaan vesihauteessa niin kuin aina aiemminkin olen tehnyt ja tiedän sen onnistuvan. Olisin vain halunnut vähän pehmeämpää suklaata kun se tuli kakun kuorrutteeksi, mutta ei se onnistunut millään.

Aineiden pitäisi olla suht saman lämpöisiä jotta onnistuisi. sekä kermaa ei kannata laittaa edes ½dl 200g suklaata kohden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kerman siihen. kuumennan mikrossa ½ min kerrallaan ja sekoitan aina välissä. helppoa.