Miten suklaa pitää sulattaa? Se pysyy vain yhtenä könttinä
Kommentit (3)
ensin luulin että tein virheen kun lisäsin kerman jo sulaneeseen suklaaseen(siitähän se menee tietysti pilalle), mutta kun tein uuden kokeilun niin että kuumaan kermaan lisäsin suklaata, niin lopputulos epäonnistui silti. Kolmannella kerralla jätin kerman suosiolla pois ja sulatin suklaan vesihauteessa niin kuin aina aiemminkin olen tehnyt ja tiedän sen onnistuvan. Olisin vain halunnut vähän pehmeämpää suklaata kun se tuli kakun kuorrutteeksi, mutta ei se onnistunut millään.
Aineiden pitäisi olla suht saman lämpöisiä jotta onnistuisi. sekä kermaa ei kannata laittaa edes ½dl 200g suklaata kohden.
kerman siihen. kuumennan mikrossa ½ min kerrallaan ja sekoitan aina välissä. helppoa.
ensin luulin että tein virheen kun lisäsin kerman jo sulaneeseen suklaaseen(siitähän se menee tietysti pilalle), mutta kun tein uuden kokeilun niin että kuumaan kermaan lisäsin suklaata, niin lopputulos epäonnistui silti.
Kolmannella kerralla jätin kerman suosiolla pois ja sulatin suklaan vesihauteessa niin kuin aina aiemminkin olen tehnyt ja tiedän sen onnistuvan. Olisin vain halunnut vähän pehmeämpää suklaata kun se tuli kakun kuorrutteeksi, mutta ei se onnistunut millään.