Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paistanko kinkun kamarapuoli alaspäin vai ylöspäin?

Vierailija
23.12.2010 |

Kokemuksia kaipaan. T:Tohelo kinkunpaistaja

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja todellakin tuli mehevämpi, paras kinkku ikinä. Ensi yöksi laitan taas kamarapuoli alaspäin paistumaan.

Vierailija
2/5 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten tuollainen on mahdollista?

Eikö kotona vietetty lapsuudessa joulua?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kinkun paisto-ohjeita, jos vain viitsii etsiä.

Laita hakusanaksi "kinkun paisto".

Vierailija
4/5 |
23.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

siellä neuvotaan mehevän kinkun paisto (kamarapuoli alaspäin) ja muutakin jouluruokiin liittyvää.

Ja mitä nää vähättelijät täällä tekee? Eikö niillä ole jouluhommia?

Ja todellakin tuli mehevämpi, paras kinkku ikinä. Ensi yöksi laitan taas kamarapuoli alaspäin paistumaan.

Vierailija
5/5 |
24.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaahas, nonnii!

En oo vielä päässy leivinuunia saati rosmokuoppia kokeileen, mutta jos sähköuunista puhutaan niin kamara eli nahkapuoli alaspäin ritilän päälle ja uunipannu alapuolelle. Muutama lasi tahi puolitoista tuoppia vettä pannulle. Ite kinkku peitellään folioon, ei tarvi ihan totaali-umpioida, ja tökätään lämpömittari tahi -anturi paksuun kohtaan. Alotetaan uuni +150C ja kinkku alle +10C. Tarkistellaan välillä, onko uunipellille kertyny nestettä joko liikaa, tai minkälaista. Tällä metodilla ei välttämättä heru kastikepohjaa, mutta kinkku on sitäkin mehukkaampi. Itse yritin puolivälissä paistoa siivilöidä sakeentumat uunipannulta, niin hajosivat reikäkauhaan jopa(!) Tosin ensimmäistä kertaa tuoresuolattua (harmaa-) kinkkua paistan nyt, mutta metodi on kokeiltu pakastekinkullakin. Ja toimi. Nesteen erkautumista tosin kannattanee varalta vahtia.
Hyvää joulua!