Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos haluaa vaihtaa tavallisesta sokerista intiaanisokeriin,

Vierailija
06.12.2010 |

mitä pitää/kannattaa huomioida (esim. annostelu, lämpötilat..)?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
06.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

putsattua valkoista sokeria. Olemme käyttäneet intiaanisokeria monen vuoden ajan. Se helteellä voi paakkuuntua, mutta se ei haittaa, kopsauttaa jollakin niin se murenee.

Suosittelen myös valkoisen suolan vaihtamista ruususuolaan, on siis terveellistä.

Samoin hunajaa kannattaa käyttää, niin nuhat on näiden elintapamuutosten myötä historiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla