onko tiistaina vatkattu kermavaahto vielä ok?
Kommentit (7)
kastikkeeseen tai mitä se sokerikaan kastikkeessa haittaa, uutta makua antaa vaan.
Eiköhän siitä ole nesteet jo erottunut muutamassa päivässä?
Eli tuskin on pilalla, jos on ollut kylmässä ja kerma oli tuoretta.
Rakenne kylläkin voi olla kärsinyt.
mutta lähinnä just mietin, että uskaltaako sitä maistaakkaan vai onko jo ihan pilalla. Näyttää ihan oklta mitä nyt pikkasen neste erottunut
Mutta jos puhut spermasta, niin se kestää vaikka vuoden
mutta lähinnä just mietin, että uskaltaako sitä maistaakkaan vai onko jo ihan pilalla. Näyttää ihan oklta mitä nyt pikkasen neste erottunut
niinkuin joku jo sanoi, samaa kermaa se on kuin purkissa oleva jota ei ole vaahdotettu.
Täällä aina on niitä, jotka vastaa että suurinpiirtein kaikki on "pilalla", mutta mitään hajua elintarvikkeista ja säilyvyydestä ei ole.
Haista ja maista on hyvä periaate.
Vatkatessa tuotteen sekaan menee ilmaa, eli lisää bakteereita. En ole mitenkään kovin tarkka tällaisen suhteen, mutta en kyllä kovin mielelläni käyttäisi tuollaista enää mihinkään.
Kyllä se voi juuri ja juuri olla syötävää, mutta rakenne ja maku on jo varmasti kärsinyt. Kannattaisi ehkä haistaa ja maistaa, se kertoo aika paljon. Helpompaa ainakin määritellä käyttökelpoisuus kuin näin keskustelupalstalla näkemättä tuotetta.