Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valion uusi maustettu rahka Tiramisu oli pettymys :( Eipä maistunut juuri miltään.

Vierailija
19.11.2010 |

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
04.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa tehdä maustamattomasta rahkasta ja maustaa itse.

Vierailija
2/11 |
14.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aivan ihanan makuista! Tiramisu nimi viittaa varmaankin enemmän kahvin makuun, vaikka Tiramisulla yleensä tarkoitetaan sitä leivosta mihin kuuluu ne kostutetut keksit/kakkupohja yms.

Mutta todella hyvän makuista, mutta ehkä hiukan liian kallista =(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
14.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta ihan kivat maut noilla keinotekoisilla aineilla saadaan ja uppoo useimpiin kun häkä. Ja kauppa käy. Ei me kuluttajat kauheasti mitään vaadita... Lukekaa niitä tuoteselosteita.

Tässä´yksi "oikean" tiramisun ohje, josta voi maistaa mille se TIRAMISU oikeesti maistuu. Hyvä ohje vaikka joulupöytään.



TIRAMISU

Tarvitset 3 munaa, 0.9dl sokeria, 100g(-200g) savoyardikeksejä, 250g mascarponejuustoa, 0,5dl Amaretto-likööriä+2dl kahvia sekoitettuna, tummaa kaakaojauhetta.



Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa myös valkuaiset vaahdoksi. Sekoita nämä kaksi vaahtoa keskenään ja vatkaa joukkoon mascarpone. Laita keksit (n. 100g) vuokaan ja kostuta kahvi-Amaretto -seoksella. Laita päälle vaahto ja siivilöi sen päälle kaakaojauhe. Anna vetäytyä jääkaapissa väh. 3 tuntia.



Mikäli haluat kaksikerroksisen version, laita ensimmäisen keksi kerroksen päälle ohut kerros vaahtoa. Sen jälkeen kostuta saman verran keksejä Amaretto-kahvilla ja lado vaahtokerroksen päälle. Laita sen jälkeen loppu vaahto ja kaakaojauhe päälle.



NAM!!!

Vierailija
4/11 |
14.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

just keinotekoisen makuista

Vierailija
5/11 |
14.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi yök. Ekan kerran joku rahkajuttu jäi syömättä.... Oikean Tiramisun halventamista. Niinkuin tuossa edellä eräs sanoi, niin ihan lisäaineilta maistuu. (No, itse en kyllä saa alas myöskään mitään aspartaamipitoista, miten joku voi esim juoda Fun Light-mehuja...)

Vierailija
6/11 |
19.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

maistunut tiramisulta... se olisi jo TAIKUUTTA.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
19.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiramisulla ja rahkalla kun ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

Vierailija
8/11 |
19.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi hyvä kakku tuli. Eihän se tiramisulta maistu eikä tarvikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
19.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta oli se kuitenkin ihan hyvää.



Mietittiin just miehen kanssa, että jukurtit ja rahkat tehdään nykyään varmaan niin, että ensin sekoitetaan niihin kaikenlaisia lisäaineita ja sitten laitetaan maistajat miettimään minkä tälle tuotteelle voisi laittaa nimeksi.

Vierailija
10/11 |
19.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja minusta se taas maistui ihan tiramisulta. :D



Mielenkiintoista! Mutta makuasiat ovat makuasioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
03.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

syön juuri itse kyseistä tuotetta, on hywää!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kahdeksan