Miten sellaista kerrostäytekakkua leikataan?
Sellaista missä ei näytä olevan mitään telinettä. Vaikka joku kermakakku missä useampi kerros.
Vaikka hääkakuista näkyy sellaisia kuvia, mutta ei koskaan miltä ne näyttää leikattuna.
Kommentit (5)
Kaksikerroksisen kakun (ja korkeammankin jos pohja on kovaa eikä kakussa ole pehmittäviä täytteitä eikä kostutusta juurikaan) voi tehdä ilman telinettäkin ja silloin sitä leikataan juuri kuten 2 kertoi, eli normaalisti mutta varovasti.
Vai ymmärränkö mä nyt ihan väärin koko homman...
Meillä oli kakkuun tehty kunnon suklaakuorrutus eli se oli hieman kovempaa kuin pelkkä kermavaahto ja sitä oli myös alemmassa kerroksessa (alemman ja ylemmän kerroksen välissä). Kyllähän alimman kerroksen kohdalla näkyi se, että osa ylemmästä oli jo syöty, mutta ei pahasti, juurikin tuon kuorrutuksen takia. En sitten tiedä, miten homma menee oikein kermakakun kanssa.
hääkakkuna kaksikerroksinen suklaakakku. Me leikattiin siitä ylimmästä kerroksesta ihan normaaliin tapaan joskin hieman varovaisemmin ettei mennyt leikkaus alimpaan kerrokseen asti =)