Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksei mikroriisipuuro aina onnistu?

Vierailija
06.10.2010 |

Teen aina samoilla aineksilla (3/4 dl riisisuurimoita ja 2 dl maitoa) ja samoissa olosuhteissa (3 min kovalla lämmöllä, sekoitus ja 2 min pienemmällä) ja puuro onnistuu ja epäonnistuu suurin piirtein joka toinen kerta, on sopivan kiinteää tai ihan litkua.



Missä vika? Mikroko menossa rikki tai jotain?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
06.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annan hiutaleiden liota ehka vartin-puoli tuntia.

Pari minuuttia täysillä, sekoitan haarukalla, puoli minuuttia täysillä, sekoitus, jne kunnes on aika löysää. Jäähtyessään on sitten juuri sopivaa rakenteeltaan, kun vetäytyy hiukan.



Toivottavasti onnistut!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän yksi