Lue keskustelun säännöt.
Tuliko pahaa ruokaa, laitoin tällein:
27.09.2010 |
paistoin ensin sipulia ja valkosipulia pannussa, sitten laitoin sekaan laakerinlehden, purkin tomaattimurskaa, purkin paseerattua tomaattia, vettä, suolaa, pippuria, kuivattua basilikaa ja keittelin tosi kauan kunnes tuli paksua. Ja sitten paistoin eri pannussa jauhelihaa ja lisäsin sen kastikkeeseen. Keittelen sitä edelleen. Sen kanssa teen spaghettia. Mitä luulette, tuleeko syötävää vai pahaa? En ole mikään kokki :/ Mitä olis pitänyt tehdä erilailla?
Kommentit (3)
Purkki tomaattimurskaa ja toinen paseerattua tomaattia. Toisen olisin jättänyt pois.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mitalla maustoit ja poltitko sipulit.
Olisin paistanut ne lihat samalla pannulla (ennen tomaatin lisäämistä), niin olisit saanut kaikki maut talteen. Ja oishan tohon toki voinut kasviksia lisätä, mutta ei se välttämätöntä mitenkään ole.