Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

jotain kanapiirakkaa näistä aineista?

Vierailija
17.09.2010 |

minulta löytyy:

kanaa(yllättävää...)

creme bonjour cuisinee(valkosipuli&yrtit)

kolme munaa

jauhoja

turkkilaista jukurttia

juustoraastetta

mausteita melko paljon

voita

ruokakermaa

vettä(toinen superylläri...)



ja jotain muita perusjuttuja



saanko aikaseks mitään piirakkaa?



kiitti :)

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

onnistu?



t.malttamaton ap

Vierailija
2/8 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku peruspohja ja sekoittelet noita sulla olevia aineita. Ei jaksa ruveta googlaan sun puolesta. Kirjoita piirakka ja noita sun aineitas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku peruspohja ja sekoittelet noita sulla olevia aineita. Ei jaksa ruveta googlaan sun puolesta. Kirjoita piirakka ja noita sun aineitas.

hauska vastaus. KVG! :D

-ap

Vierailija
4/8 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis rasvaa, rahkaa (=jugurttia) ja jauhoja. Sulata rasva, sekoita jugurtin kanssa ja sekoita mukaan jauhot. paista pohjaa 200 asteessa muutama minuutti. Täytteeseen paistettua broileria (tai sellaisenaan, jos on jo kypsää), ruokakermaa, creme bonjouria, 1-2 munaa (riippuen nesteen määrästä), mausta mielen mukaan. Ei kun esipaistetun pohjan päälle, reilusti juustoraastetta vielä päälle ja 175 asteiseen uuniin kunnes on sopivan valmiin nälköinen. Nam.

Vierailija
5/8 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oikeesti sulla on aivan superainekset, ei noi piirakat juuri ohjeita tarvi. Väsää jollainenkin pohja, paistat broilerit, sekoitat cuisinet munat ja vaikka pikkasen ruokakermaa. Ja uuniin hyvä tulee.

Vierailija
6/8 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perus piirakkapohja (rasvaa, jauhoja, tilkkavettä ja tarvittaessa kananmuna). Täytteeseen paistat ne kanat, lisäät creme bonjourin ja kaadat pohjan päälle. Vielä juustoraastetta ja mausteita maun mukaan. Tai sitten vain kanat ja muna-ruokakerma-juustoraaste -seos päälle :)



Löytyykö mitään vihanneksia? Ne sopisi myös tosi hyvin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

No munko se pitäis kattoa sun puolesta?

Ei oikeesti sulla on aivan superainekset, ei noi piirakat juuri ohjeita tarvi. Väsää jollainenkin pohja, paistat broilerit, sekoitat cuisinet munat ja vaikka pikkasen ruokakermaa. Ja uuniin hyvä tulee.

ku just naurattaa, ku ehkä ihan googlesta löytäisin. Mut sit aattelin, et esim. toi cuisine on sellanen, et jos jollain ois joku superjuttu tai vastaavaa...

Mut tosiaan, kiitos hirveesti vaivannäöstä... :D

Elkääkä ottako tätä nyt niin vakavasti, on perjantai ja joku vaan kyselee jotain piirakoista.

Onhan täällä usein avauksia tyyliin "paras lihapullasi" ja niihinkin tulee ihan kivoja vastauksia, vaikka googlesta vois kattoo tai mennä vaikka kirjastoon.

sori. meen ehkä tästä pikkuhiljaa piirakan vääntöön. :)

mukavaa viikonloppua!

-ap

Vierailija
8/8 |
17.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis rasvaa, rahkaa (=jugurttia) ja jauhoja. Sulata rasva, sekoita jugurtin kanssa ja sekoita mukaan jauhot. paista pohjaa 200 asteessa muutama minuutti. Täytteeseen paistettua broileria (tai sellaisenaan, jos on jo kypsää), ruokakermaa, creme bonjouria, 1-2 munaa (riippuen nesteen määrästä), mausta mielen mukaan. Ei kun esipaistetun pohjan päälle, reilusti juustoraastetta vielä päälle ja 175 asteiseen uuniin kunnes on sopivan valmiin nälköinen. Nam.

täs oli hyvä toi, että laittas tota jukurttia pohjaan. oisin varmaan lätkässy sen täytteeseen.

kiitos. :)