Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kokkauksesta tietävä APUA

Vierailija
09.09.2010 |

Kysyisin voiko hunajamarinoituja kanasuikaleita laittaa yhteen Knorin valmiin kermakastikkeen kanssa ?



T: ei osaa kokata

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitat vaan...

Vierailija
2/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi tulla aika teollinen maku. Mä laittaisin ihan vain purkin tavallista kermaa, hauduttaisin vähän kokoon ja maustaisin (pippuria, yrttejä (timjami, salvia, välimerenyrtit, persilja) tai barbeque-kastiketta. Ja suolaa sit senverran kuin itse haluaa. Ne valmiskastikkeet on niin suolaisia, että maistuu metallilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mulla oli tavallinen kerma mennyt huonoksi

enkä pääse kauppaan kaksosten kanssa ilman autoa

Vierailija
4/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teidän makuaisti on tuollainen että ostat noita tuotteita, niin varmasti ne maistuvat teille ihan hyvin.



PS. Netti on täynnä helppoja kokkausohjeita.

Vierailija
5/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

1.paistat suikaleet,

2.lisäät niihin sen kestikejauheen,

3.ja sitten vettä.

itse olen näin tehnyt ja hyvää tuli.

Vierailija
6/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teidän makuaisti on tuollainen että ostat noita tuotteita, niin varmasti ne maistuvat teille ihan hyvin. PS. Netti on täynnä helppoja kokkausohjeita.


aika kireältä vaikutat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

entä jos siihen lisäisi vielä herne-maissi-paprika pussin, paheneeko vai paraneeko???



Vierailija
8/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan tarjoa ne erikseen lisukkeena! ja kerma ei ole vanhaa vaikka päivämäärä olisi eilen mennyt!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

entä jos siihen lisäisi vielä herne-maissi-paprika pussin, paheneeko vai paraneeko???


Ihan rehellisesti, voiko tuo tuosta enää pahentua?

Vierailija
10/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

en käytä ikinä mitään valmismarinoituja lihatuotteita. Paljon parempaa ja terveellisempää tulee kun opettelee itse maustamaan ja marinoimaan lihansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
09.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan jees vastaus, mutta ei tähän kysymykseen. Tollo.