Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun leivotte sämpylöitä,

Vierailija
28.08.2010 |

niin voiteletteko sämpylät kananmunalla ennen paistoa?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ev

Vierailija
2/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monta vuotta siitä, kun viimeks leivoin sämpylöitä. Nyt taikina oottaa leipojaansa ja ohjeessa luki, että voidella kananmunalla ennen paistoa. Pullat voitelen aina, mut tuntu, et en kait mä sämpylöille ole niin tehny.



Luultavasti siis en, enkä nytkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minkalainen kuori tulee munavoitelusta?

Vierailija
4/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin (ehkä) tulee rapeampi kuori.

Vierailija
5/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voitelen joskus, silläkin saa ihanan rapean kuoren. Ruissämpylöitä en voitele kuitenkaan

Vierailija
6/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

pehmeä kuori tule niin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivon taikinan pitkoksi ja viipaloin siitä leipäset. Kohoavat uunissa pyöreiksi.

Vierailija
8/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

joskus jätän hieman jauhopintaiseksi enkä voitele ollenkaan.



Tuo oliiviöljy oli kiva vinkki :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laittaa vesiastian, saa rapean kuoren, kun höyryssä kypsentää, eikä tarvi voidella. Jos voidella haluaa niin vesi tai maito hyvä :)

Vierailija
10/10 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme kahdeksan