Lue keskustelun säännöt.
Jauhopeukalot HELP! hakusessa "löysä" pullaohje, josta tulee pellillinen muffinssivuuissa
28.08.2010 |
Osaako joku auttaa? Söin aivan ihanaa pullaa, joka oli tehty muffinssivuokiin pellille niin, että vuuat oli ihan vierivieressä ja pulla oli tavallaan yhtä levyä, josta sitten murrettiin oma pala muffinssivuuan avulla. Joukossa oli ainakin hasselpähkinärouhetta. Pulla ei ollut sellaista perinteistä tiivistä pullaa, vaan paljon pehmeämpää. Olisiko kellään reseptiä tai vinkkiä, miten saisin taikinasta tuollaisen pehmeän ja kieltämättä rasvaisen ihanan tuntuisen? :)
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Laitat vehnäjauhoja vähemmän ja pistät taikinaan hasselpähkinärouhetta. Jätä taikina löysäksi ja pistät sitä kahdella lusikalla vuokiin.
Noin toimisin, en ole törmännyt reseptiin.
leipuri