Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhopeukalot HELP! hakusessa "löysä" pullaohje, josta tulee pellillinen muffinssivuuissa

Vierailija
28.08.2010 |

Osaako joku auttaa? Söin aivan ihanaa pullaa, joka oli tehty muffinssivuokiin pellille niin, että vuuat oli ihan vierivieressä ja pulla oli tavallaan yhtä levyä, josta sitten murrettiin oma pala muffinssivuuan avulla. Joukossa oli ainakin hasselpähkinärouhetta. Pulla ei ollut sellaista perinteistä tiivistä pullaa, vaan paljon pehmeämpää. Olisiko kellään reseptiä tai vinkkiä, miten saisin taikinasta tuollaisen pehmeän ja kieltämättä rasvaisen ihanan tuntuisen? :)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
28.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitat vehnäjauhoja vähemmän ja pistät taikinaan hasselpähkinärouhetta. Jätä taikina löysäksi ja pistät sitä kahdella lusikalla vuokiin.



Noin toimisin, en ole törmännyt reseptiin.



leipuri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän neljä