Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Makeutusjauhe sokerin korvaajana leivonnassa, onnistuuko?

Vierailija
10.08.2010 |

Jos alkais korvata sokerin (lähes) kaikessa leivonnassa makeutusjauheella Canderellilla, niin mitä tapahtuu?



Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

onhan siinä eri maku kuin sokerissa siitä ei pääse mihinkään.



Nykyään käytän hedelmäsokeria tai intiaanisokeria.

Vierailija
2/3 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luultavasti ennemmin tai myöhemmin sairastut vakavasti. Lapsille en antais ollenkaan mitään aspartaamia tms, sehän on hermomyrkky kuten natriumglutamaattikin Steviaa voi kyllä käyttää leivonnassakin, mutta jos on pullasta kyse niin ei sillä sokerilla ole enää mitään merkitystä. Mielummin mahdollisimman luonnollista, eli intiaanisokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luultavasti ennemmin tai myöhemmin sairastut vakavasti. Lapsille en antais ollenkaan mitään aspartaamia tms, sehän on hermomyrkky kuten natriumglutamaattikin Steviaa voi kyllä käyttää leivonnassakin, mutta jos on pullasta kyse niin ei sillä sokerilla ole enää mitään merkitystä. Mielummin mahdollisimman luonnollista, eli intiaanisokeria.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kolme