Makeutusjauhe sokerin korvaajana leivonnassa, onnistuuko?
Jos alkais korvata sokerin (lähes) kaikessa leivonnassa makeutusjauheella Canderellilla, niin mitä tapahtuu?
Kommentit (3)
Luultavasti ennemmin tai myöhemmin sairastut vakavasti. Lapsille en antais ollenkaan mitään aspartaamia tms, sehän on hermomyrkky kuten natriumglutamaattikin Steviaa voi kyllä käyttää leivonnassakin, mutta jos on pullasta kyse niin ei sillä sokerilla ole enää mitään merkitystä. Mielummin mahdollisimman luonnollista, eli intiaanisokeria.
Luultavasti ennemmin tai myöhemmin sairastut vakavasti. Lapsille en antais ollenkaan mitään aspartaamia tms, sehän on hermomyrkky kuten natriumglutamaattikin Steviaa voi kyllä käyttää leivonnassakin, mutta jos on pullasta kyse niin ei sillä sokerilla ole enää mitään merkitystä. Mielummin mahdollisimman luonnollista, eli intiaanisokeria.
onhan siinä eri maku kuin sokerissa siitä ei pääse mihinkään.
Nykyään käytän hedelmäsokeria tai intiaanisokeria.