Kuka käyttää Oivariinia levitteenä?
Kommentit (37)
Käytetään sitä oranssia helposti levittyvää. Myös oikea voi on käytössä, uusien perunoiden kanssa se on ihan must!
Maistuu hyvälle, rakenne on kiva ja väri miellyttävä :)
Monien rasvojen "suutuntuma" on niin ällöttävä, etten voi syödä niitä ollenkaan. Joo, tiedän. Ongelmansa kullakin...
Just mies tuossa tällä viikolla "herkistyi" muistelemaan menneitä, kun voiteli ruisleipää Oivariinillä ja sanoi että muistaa aina sen kun silloin joskus kauan kauan sitten koulun jälkeen mentiin meille syömään meillä oli aina Voimariiniä leivän päälle, heillä kotona kun oli aina vain mautonta Keijua :D
Hauska ja hassu (kenties jopa tyhmäkin) muisto, mutta onpahan meidän yhteinen ;)
eikö jo koko sana "levite" ole outo, jotain margariiniteollisuuden keksimiä termejä?
Jostain kumman syystä vielä sentään puhutaan voileivistä, eikä esim. leviteleivistä.
mutta rasvojen laatu oivariinissa on niin huono, että pitää välillä ostaa floraa tai beceliä...
..ei leipä maistu samalta jos päälle pannaan vaikka looraa..
jätän kissanrasvat muille.
ja syödään muuten terveellisesti ja urheillaan, ei se voi meitä pahenna kun ei lusikkatolkulla sitä kuitenkaan syödä
Eipä leipä, etenkään ruisleipä muuta päälle tarvitse Oivariinin lisäksi. On maukasta.
Lähimpänä voita Oivariini mutta levittyy paremmin.
Yksinkertainen on parasta. "Kissanrasvat" on niin keinotekoisia että! Meillä joko Oivariini, voi tai joku itsetehty rahkalevite rahkasta, yrteistä yms.
tänne av:lle tuloa laitoin ruisleivän päälle reilusti Oivariiniä ja vesi kielellä odotin pääseväni iskemään hampaat siihen.
Me käytettiin monta vuotta erilaisia kevytmargariinejä, mutta kun kerran ostin Oivariinia, ei paluuta mihinkään kevytjuttuihin ollut. Oivariinin maku on ihan yliveto. Me käytetään muuten salaatteihin aina oliiviöljyä kastikkeena, joten saadaan niitä hyviä rasvojakin sitä kautta. Ja jokainen meistä syö Omega3 kapseleita.
(eikä olla karppaajia)
mielummin tosiaan vielä voi.Kissanrasvat on lisäaineilla kyllästettyjä suolapommeja. Voi/oivariini maistuu paremmalle.
käytän oivariinia. Kun sitä on vähän aikaa käyttänyt, on mahdotonta jatkaa margariinien ostamista.
Vanhemmillani syödään vaihdellen erilaisia kevytlevitteitä, beceleitä ja muita, ja siellä käydessäni muistan aina miksi käytän itse oivariinia. Se maistuu vaan niin paljon paremmalta!
mutta rasvojen laatu oivariinissa on niin huono, että pitää välillä ostaa floraa tai beceliä...
Vai että keinotekoinen kova rasva on laadullisesti parempaa kuin aito luonnontuote (no tosin oivariinissakin on vähän niitä keinokovetettuja rasvoja)? :)
Mitä muita ominaisuuksia hyvältä leivänpäälliseltä vaaditaan?
Tero
kaikenlaisia tyhmiä kysymyksiä taas...
mutta jotenkin sitten itse aloin ostaa Oivariinia. Se on lähes yhtä hyvää kun voi. En ikinä voisi käyttää niitä Keijuja sun muita, ovat NIIIIIIIN ällöttäviä!
Enkä ole läski, vaan ennemminkin alipainoinen.
käytämme. Maistuu hyvälle, ja kun vertaa Oivariinin ja margariinien ainesosaluetteloja, ei margariinit houkuta (paljon turhia E-aineita sun muita)
Tuota Oivariinia kuluu meillä niin vähän että tuskin on riski terveydelle, 1 rasia kestää kahdella hengellä viikkotolkulla. Joskus on ehtinyt pilaantuakin ennen kuin on saatu rasia loppuun
mutta eipä sitten tarvitse ladata mitään muuta leivänpäälle, kun tuo on jo itsessään tarpeeksi hyvänmakuista. Joskus laitan tuorekurkkua, mutta ei muuta.
margariinit ovat kuulemma vain yhden molekyylin päässä muovista ja siltä ne maistuu ja näyttääkin. Lisäksi niihin lisätää yleensä vielä keltaista väriainettakin sillä muuten ovat harmahtavia.
Mä teen ite oivariinini. 1/3 huoneenlämpöistä voita, 1/3 (rypsi tms)öljyä ja 1/3 vettä, ripaus suolaa ja sauvasekoittimella sekaisin. Sitten vain rasioihin ja jääkaappiin. On hyvää ja lisäaineetonta ja levittyy yhtä helposti leivälle kuin margariinikin jääkaappikylmänä.
toisena tulee sitten oivariini, jos voita ei ole, koska mies tykkää oivariinista joten sitä kaapeistamme löytyy.