Lue keskustelun säännöt.
Jos tekee marsipaanipäällysteisen kakun, niin mitä sen alle?
31.05.2010 |
Eli onko kermavaahto liian "märkää"? Pitäisikö olla jotain voikreemiä? Miten marsipaani kestää säilytystä jääkaapissa? Siis kakun päällä.
Kommentit (4)
Ajattelin täyttää kakun edellisenä iltana ja koristella juhlapäivän aamuna. Kakku tarjoiltaisiin iltapäivällä. Ajattelin käyttää kermana Flora vispiä. Onko se parempi marsipaanin alle, kuin kuohukerma? ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mutta makeuta se tomusokerilla, ei tule niin vetistä vaan se ikäänkuin suurustaa kerman ja siitä tulee jämäkämpää kuin tavis sokerilla tehtynä.
Ei olisi itselle tullut mieleen käyttää tomusokeria. ap
jos kakun tekee edellisenä päivänä, pitää alle pistää voikreemi. Mutta jos tekee vähän ennnen tarjoilua, riittää kerma. Kerma on tosiaan niin vetistä, että marsipaani "vettyy". Säilytys jääkaapissa ilman kupua, ettei kostu.