Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

1,5kg naudan sisäfilettä, miten voisin valmistaa sen herkullisesti? Kiitos :)

Vierailija
19.05.2010 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
19.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

nam!

Vierailija
2/5 |
19.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sieltä sitten pihveiksi tai uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
19.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsennät sen uunissa miedolla lämmöllä piiitkään hauduttaen, vaikkapa folioon käärittynä ja pippurissa pyöriteltynä

Vierailija
4/5 |
19.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kierittele pippurissa, merisuolassa ja valkosipulirouheessa. Paista pnnulla (voissa) sopivan mediumiksi. Väri pintaan kuumalla pannulla, sen jälkeen paista loppuun miedolla lämmöllä.

Vierailija
5/5 |
19.05.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leikkaa sisäfilee 4-6 sentin paksuisiksi pihveiksi, ruskista pinta nopeasti pannulla.



Sen jälkeen käärit ne folioon ja jälkikypsytät uunissa 150 C-asteessa 5-10 minuuttia ja annat sen jälkeen levätä ja vetäytyä 10 min.



Edellyttää hyvälaatuista ja kunnolla raakakypsytettyä sisäfilett, millainen sinulla varmaan onkin.



Ei tarvitse kummempia mausteita tai kastikkeita, suolaa ja pippuria hieman. Lihan maku on se josta nautitaan.



Online-Petri