Munkit jäi sisältä raaaksi vaikka tein ohjeen mukaan:(
Ostin sunnuntain munkinpaistorasvaa ja siinä on kyljessä pikamunkkien ohje.
Tein ihan ohjeen mukaan ja eka se rasva oli padassa ja levy kutosella. Tiputin sen koepalan ja se ruskistui minuutissa. Silti ne munkit jäi raaaksi sisältä (mulla nyt maha kipee kun söin pari:) ).
Levy oli sitten vitosella kun niitä paistoin, mut joku nyt meni pahasti vikaan..
Vinkkejä????????
(osta kaupasta ei käy kun tahdon opetella ite:)
Kommentit (7)
laittaisinko rasvan padassa ja sen levyn neloselle?
En tajuu mistä kummasta osaan sen lämmön niin tarkkaan arvioida. Sit jos rsva ei ole tarpeeksi lämmintä, niin se munkki imee liikaa rasvaa itteensä?
Näin ainakin lukee mun kaikissa keittokirjoissa.
mut mulla tuli maha kipeeksi.. en ole aiemmin viitsinyt/halunnut itse tehdä niitä niin nyt olisi muuten ollut kohillaan, mut se taikina oli tosi raakaa munkin sisällä, ei kyllä yhtään kypsynyt.
Laitoin uunin 200 asteeseen koitan hetken pitää siellä:) sokeri sulaa päälle mut ihan sama, koitan niin ja teen myöhemmin uusia enkä laita levyä kutoselle vaan neloselle.
On tää hankalaa:)
eikös ne tehdä vasta iltapäivällä,ja syödä tuoreena.....
niiden teolle joku kellonaika?? :)
Mulla menoa päivällä, en ehi silloin paistaan:)
aika hyvä juttu.
Kaikilla ei oo presiis samat traditiot!
Joku on jopa syönyt niitä jo eilen!
Koita laittaa niitä uuniin hetkeksi.