Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

lämpimät leivät

Vierailija
18.04.2010 |

mikä kävisi juustoksi lämpimiin leipiin mihin tulee kylmäsavulohta? brie, mozzarella vai chevre? näitä löytyy kaapista...

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
18.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mieto lohen kanssa. Näin ei savustetun lohen hieno aromi pääse hukkumaan :).

Vierailija
2/6 |
18.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

valkokastikegratiini ja siihen päälle ihan vähän kermajuustoraastetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
18.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mozzarella tai chevre tietenkin. Ei brietä voi käyttää ainakaan sen kuoren kanssa - se ei sula.

Tosin kylmäsavulohi lämpimänä (?!) ja juusto.. ei kyllä mahdu omaan ajatusmaailmaani mutta onnea vaan, toivottavasti maistuu.

Vierailija
4/6 |
18.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

pastassa on herkkua, lämpimissä leivissä en ole kokeillut. Briestä tehdään piiraita, onko ne tehty ilman kuorta? Täytyy googlettaa.

Vierailija
5/6 |
18.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voileipiä, sehän on hyvääsiltään korkeintaan keitettyä kananmunaaja tuoretta tilliä.

Vierailija
6/6 |
18.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

huippuleipiä saat, kun laitat leivälle mahdollisimman ohuesti ks-lohta ja päälle ohuet siivut chevreä. Sitten hetkeksi uuniin.

:) namnam

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän yhdeksän