Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Takuuvarma, ja murea, liharuokasuosikkisi jonka itse valmistat?

Vierailija
01.04.2010 |

Possua tai nautaa mieluiten ja ohje kiitos:)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
01.04.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

500 g sipulia (viipaleina)

500 g naudanlihaa (me laitetaan isoina paloina)

4 valkosipulinkynttä (viipaleina)

2 tomaattia (pilkottu)

2 porkkanaa (viipaleina)

6 mustaa oliivia (kivetöntä)

6 vihreää oliivia (kivetöntä)

2 laakerinlehteä

timjamia

mustapippuria ja suolaa

1,5 dl valkoviiniä



1. Kuullota sipulit paistinpannussa, siirrä pataan

2. Ruskista lihat nopeasti, siirrä pataan

3. Paista pannulla loput kasvikset + yrtit, siirrä pataan

4. Kaada viini pannulle, raaputa irti ruskea kohdat, lisää pippuri + suola, kaada pataan.

5. Kansi päälle, uuniin 150-asteeseen ja kypsennä 2-3 h (riippuen lihapalojen koosta, nesteen määrästä yms).

6. Lisää oliivit pataan n. 5 min ENEN kuin otat uunista pois.



Tarjoa pottumuusin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kuusi