apuva..millä kuorrutan mangokakun jonka reunoista tuli rumat ja epätasaiset?
Kyseessä siis hyydykekakku ja vuorasin irtopohjavuoan leivinpaperilla hutaisesti. Huomenna juhlat ja pitäisi saada kakku siistittyä reunoista.. mikä avuksi? kermavaahtoako vain?
Kommentit (9)
laita leivinpaperi reunan ja pohjan väliin.
2
semmoinen risuaita ensin leivinpaperille, jonka olet leikannut kakun korkuiseksi ja märkänä kakun kylkeen ja jääkaappiin... varovasti sitten irroitat sen
olen ihan ekakertalainen vuoan kanssa enkä uunona tajunnut laittaa pohjan ja reunan väliin sitä paperia..:D aika ruomannäköinen on kakku mutta ehkä kermotan sen huomenna :)
Mitä se tarkoittaa??
T. Myös usein mangokakkua tekevä
mitähän tuo meinasikaan tarkoittaa..pohjan ja reunan väliin.. tarviiko siis pohjan päällä olla ollenkaan paperia ...saisko selvennystä? T: AP
et irtopohjavuoan pohjalle pingotetaan leivinpaperi ja vasta sitten kiinnitetään pohja vuoan reunoihin. Mut se ei vaikuta kakun reunojen ulkonäköön kyllä... Kakun reunoille ei tarvitse paperia. Reunakalvoa voi käyttää, jos tarvitsee lisää korkeutta, mutta siistiin lopputulokseen riittää vuoan reunojen öljyäminen.
Suosittelen myös tuota suklaa reunusta tai lämmitetyllä palettiveitsellä reunojen silittämistä.
reunoille riviin sellaisiksi pieniksi tähtösiksi niin monta kierrosta kuin tarvii. Näin mä olen pelastanut monta kakkua; näyttää siistiltä, kermaa ei mene tolkuttomasti eikä se lähde valumaan jne.
Repäise leivinpaperista pala joka on pikkuisen suurempi kuin pohja, tällää paperi pohjan päälle, ei tarvitse edes leikata pyöreäksi. Ota reuna osa ja laita kiinni pohjaan, paperi jää osittain siis ulkopuolelle siitä reunan ja pohjan välistä. Reunoillae ei paperia tarvitse ja siististi voi leikata paperin ympyräksi vuuan ulkopuolelta.
Onpas vaikeaa selittää yksinkertaista asiaa sanallisesti.
jolla vetelisit reunoja tasaiseksi?