Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

apuva..millä kuorrutan mangokakun jonka reunoista tuli rumat ja epätasaiset?

Vierailija
20.03.2010 |

Kyseessä siis hyydykekakku ja vuorasin irtopohjavuoan leivinpaperilla hutaisesti. Huomenna juhlat ja pitäisi saada kakku siistittyä reunoista.. mikä avuksi? kermavaahtoako vain?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jolla vetelisit reunoja tasaiseksi?

Vierailija
2/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita leivinpaperi reunan ja pohjan väliin.



2

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

semmoinen risuaita ensin leivinpaperille, jonka olet leikannut kakun korkuiseksi ja märkänä kakun kylkeen ja jääkaappiin... varovasti sitten irroitat sen

Vierailija
4/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

olen ihan ekakertalainen vuoan kanssa enkä uunona tajunnut laittaa pohjan ja reunan väliin sitä paperia..:D aika ruomannäköinen on kakku mutta ehkä kermotan sen huomenna :)

Vierailija
5/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se tarkoittaa??



T. Myös usein mangokakkua tekevä

Vierailija
6/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitähän tuo meinasikaan tarkoittaa..pohjan ja reunan väliin.. tarviiko siis pohjan päällä olla ollenkaan paperia ...saisko selvennystä? T: AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

et irtopohjavuoan pohjalle pingotetaan leivinpaperi ja vasta sitten kiinnitetään pohja vuoan reunoihin. Mut se ei vaikuta kakun reunojen ulkonäköön kyllä... Kakun reunoille ei tarvitse paperia. Reunakalvoa voi käyttää, jos tarvitsee lisää korkeutta, mutta siistiin lopputulokseen riittää vuoan reunojen öljyäminen.



Suosittelen myös tuota suklaa reunusta tai lämmitetyllä palettiveitsellä reunojen silittämistä.

Vierailija
8/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

reunoille riviin sellaisiksi pieniksi tähtösiksi niin monta kierrosta kuin tarvii. Näin mä olen pelastanut monta kakkua; näyttää siistiltä, kermaa ei mene tolkuttomasti eikä se lähde valumaan jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
20.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Repäise leivinpaperista pala joka on pikkuisen suurempi kuin pohja, tällää paperi pohjan päälle, ei tarvitse edes leikata pyöreäksi. Ota reuna osa ja laita kiinni pohjaan, paperi jää osittain siis ulkopuolelle siitä reunan ja pohjan välistä. Reunoillae ei paperia tarvitse ja siististi voi leikata paperin ympyräksi vuuan ulkopuolelta.



Onpas vaikeaa selittää yksinkertaista asiaa sanallisesti.