Mitä voisi laittaa kakkuun pähkinärouheen tilalle?
Tarkoitus on tehdä suklainen kahvikakku, mutta siihen pitäisi laittaa 1 dl pähkinärouhetta, ja vieraiden joukossa on pähkinäallergikko joten se ei käy. Kaurahiutaleetkin tuntuu vähän hassulta. Leipomistaitoiset, ehdotuksia?
Kommentit (6)
tai kookoshiutaleilla.
En käyttäisi manteliakaan jos kyseessä pähkinäallergikko.
marianne rouhetta tai suklaarouhetta tai jätä vaan pois kokonaan.
Itse olen pähkinöille ja mantelille allerginen ja allergialääkärini mukaan maapähkinä käy, koska itse asiassa se ei ole pähkinä vaan hernekasvi.
Itse pähkinäallergikkona olen laittanut rouhittuja keksejä (mutta niistäkin kannattaa tarkasti katsoa ettei sisällä pähkinää). Rouhittu suklaa on monesti ongelmallinen koska sulaa uunissa, nk. "suutuntumaa" ei jää.
kookoshiutaleita, strösseliä?