Vaniljavanukasta pulliin?
Aion tehdä tänään vaniljatäytepullia, joihin tulee sisälle vaniljavanukasta. Ohjeessa oli että voi käyttää valmiita jauheita. Kuitenkin se minkä ostin on sellanen jota ei tarvi kuumentaa, riittää kun sekottaa maitoon. Voikohan sellasta laittaa uuniin, mitä mieltä ootte?
Kommentit (9)
Tää on Dr.Oetkerin Vaniljavanukasaineet. Takana lukee että sekoita sisältö aitoon ja vatkaa 5 min sähkövatkaimella ja anna tekeytyä kylmässä. Aattelin et jos se uunissa sulaa tai jotain vastaavaa.. En tajunnu kattoo niitä leivontaan tarkotettuja.
luulen että se kovettuu korpuksi uunissa. Leivontaan käytettävä vaniljakastike on erikseen.
voin toki olla väärässäkin.
Menipä nyt hankalaks. Tietääkö kukaan jotain faktaa?
http://www.solhub.info/xweb/sites/mauste-sallinen/pXWeb.php
Ainesosat
Sokeri, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 401,
E 450, E 339, E 263, E 516, E 451), kovetettu kasvirasva, suola (1 %), aromi, glykoosisiirappi, väri (E 160a, E 171), maitoproteiini.Kaikenlaisten leivonnaisten täytteeksi ja koristeeksi.
Paistonkestävä, laktoositon.
Sekoitussuhde: 1 dl kreemiä 3 dl:aan vettä.
pakkauksen kuvan
http://www.solhub.info/xweb/sites/mauste-sallinen/image.php?act=view&ii…;
<a href="http://www.solhub.info/xweb/sites/mauste-sallinen/pXWeb.php" alt="http://www.solhub.info/xweb/sites/mauste-sallinen/pXWeb.php">http://www.solhub.info/xweb/sites/mauste-sallinen/pXWeb.php</a>
Ainesosat
Sokeri, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 401,
E 450, E 339, E 263, E 516, E 451), kovetettu kasvirasva, suola (1 %), aromi, glykoosisiirappi, väri (E 160a, E 171), maitoproteiini.Kaikenlaisten leivonnaisten täytteeksi ja koristeeksi.
Paistonkestävä, laktoositon.
Sekoitussuhde: 1 dl kreemiä 3 dl:aan vettä.
Ihan hyvin toimii. Laitan tosi vähän nestettä. Ohjeessa sanotaan 5dl ja oon laittanu max 2½dl maitoa.
kukaan sitä syönyt harmitti kun samalla kertaa ostin kahta makua ja molemmat yhtä pahoja.
Tää on Dr.Oetkerin Vaniljavanukasaineet. Takana lukee että sekoita sisältö aitoon ja vatkaa 5 min sähkövatkaimella ja anna tekeytyä kylmässä. Aattelin et jos se uunissa sulaa tai jotain vastaavaa.. En tajunnu kattoo niitä leivontaan tarkotettuja.
Ihan hyvin toimii. Laitan tosi vähän nestettä. Ohjeessa sanotaan 5dl ja oon laittanu max 2½dl maitoa.
Eli toivoa siis on. Kuinka monta pullaa tuosta vanukasmäärästä olet tehnyt?
mutta niitä leivontaan tarkoitettuja myydään ihan erikseen, anopilla olen syönyt vaniljavanukas-pullia, jotka oli tehty sellaisesta.
Onko siinät sun paketissa mitään käyttövinkkejä, ohjeita tai mitään?