Miten teet LASAGNEEN valkokastikkeen?
Kommentit (5)
sekaan, kiehauta. Lisää 6 dl maitoa vähitellen koko ajan sekoittaen, ja anna kiehua (koko ajan sekoittaen edelleen) muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripuaksella muskottia. Sulata sekaan n 100 g juustoraasteta, itse käytän mieluiten Valio Polaria.
(en kyllä oo kuullutkaan mistään muusta tavasta tehdä valkokastiketta)
mausteeksi laitan suolaa ja maustepippuria
mutta mä maustan sen valkopippurilla ja muskotilla. Juustoksi laitan paketin tavallista Koskenlaskijaa.
voin, vehnäjauhot sekaan, kaadan vettä sekaan, sekoitan vimmatusti, annan saostua ja lisään maitojauhetta ja taas sekoitan vimmatusti. Kattila pois liedeltä ja juustoraaste ja mausteet sekaan ja vielä sekoitellaan.
Oivariinia kattilassa, heitän vehnäjauhoja sekaan ja sekoitan hetken. Sitten lisään maidon vähitellen ja keitän vähän aikaa. Raastan juustoa sekaan ja maustan suolalla ja milloin milläkin.