Vierailija

Kummin velvollisuudet kutsuu:) Lapsi on poika ja isoveli ei ole aikanaan saanut mitään "erityistä" (kummilusikkaa tsm.) jota pitäisi "perinteenä" jatkaa. Haluaisin ostaa jotain superihanaa, mitähän se olisi? Jos vauva olisi tyttö, ostaisin varmaan esim (aidot)helmet tai muuta tulevaisuuden varalle, nyt en vaan keksi, että mikä olisi tuollaista ajatusta "vastaavaa" pienelle pojalle! Kiitos ideoista:)

Sivut

Kommentit (65)

mitäs jos kysyisit ihan suoraan vanhemmilta mitä muut kummit tuovat (eitule päällekkäisyyksiä) ja onko heillä toiveita? Onnea kummiudesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jonka toiseen puoleen laitettiin valokuva ja toiseen puoleen sai vauvan jalan jäljen. Pakkauksessa oli mukana massaa, joka " kaulittiin " ja siihen painettiin jalanjälki ja annettiin kovettua. Sitten vain lasin alle pölyltä suojaan. Ihana ja erilainen!

Sellanen valokuvakehys, jossa on myös pieni albumi,johon voi laittaa tärkeimpiä kuvia vaikka ensimmäisen vuoden ajalta. Eli se kehys on tavallaan sen albumin kansi, ja siihen saa myös kaiverrukset.

kovassa käytössä. Turhia on olleet pojilla enkeliriipukset.

Valokuvakehys on kiva, samoin kovassa käytössä on Pentikin lastenlautaset.

Kiva idea on myös ostaa hieno puinen leluauto, johon poltetaa lapsen nimi ja synt. aika. Se voi olla aluksi koristeena, sitten leikki-iässä leikeissä ja taas päätyä isompana koristeeksi hyllyn reunalle.

Vaikka niillä ei välttämättä syödä, niin on mukava muisto aikuisena. Hopeinen kynttilänjalka olis myös kiva ja pysyvä muisto!Jos olet pohojalaanen, niin osta poijalle puukko, johon kaiverrat nimen ja syntymäajan.

Ihan hyvin voi ostaa. Jos siis muuten tykkää.Minusta ihana lahja oli omenapuun taimi. Nyt talvella tietty vähän hankalampi homma. Tai jos ei ole pihaa.

valokuvakehykset joissa kaiverrukset, sellainen purkki jonka sisälle laitetaan kastevettä (pieni "pullo" jota säilytetään purkissa) siihen myös kaiverretaan nimi, synt.aika, pituus paino, synt.päivä ja kastepäivä.

Sellainen tauluntapainen jossa enkeliaiheinen kuva.

Nuo kastevesipurkit on meillä molemmilla lapsilla ja on kiva muisto sekä myös hyvännäköiset joten ovat esillä hyllyllä.

kaikki on olleet ihania :)Mutta ehkä suloisimmat:

-tytölle helmiä, siis aitoja helmiä aina jouluna syntymääivänä tms. josta tulee sitten kaunis kaulanauha :)

-kummisormus (on pojallekin sopivia malleja), voi laittaa ketjusta kaulaan (pitäähän pojat esim. luokkasormuksiakin ketjussa kaulassa)

- vauvareinot (kivassa laatikossa lukee X:n ensimmäiset tohvelit :))

-ensiaskelkengät (kauniit myös koristeena myöhemmin)

joihin on voinut kaiverruttaa nimen ja strategiset mitat. Pojat ovat saaneet moottoripyörät ja tyttö keinuhepan. Niitä saa kultasepänliikkeistä, eivätkä maksa ihan kauheesti.Muistaakseni alle 20e. Itsekin olen ostanut vauvoille, kun ovat mielestäni tosi kivat.Isommilla koko ajan käytössä ja tärkeät.

en voi sietää niitä valokuvakehyksiä sun muuta kamalaa kultasepänliikkeestä ostettua krääsää!! Meillä ei ole yhtään ylimääräistä tilaa mihin niitä valokuvakehyksiä edes laittaisi esille. Kummilusikatkin jää kaappiin pölyttymään.Paras kastelahja on ollut kastekoru tytölle. Kannattaa valita sellainen mikä _oikeasti_ menee myös aikuiselle. Kastesormus kuulostaa kivalle!

Muistelen, että joskus opiskeluaikana minulta kummina pyydettiin hopeista kynttilänjalkaa. Ne hopeiset (ei hopeoidut) oli ihan tolkuttoman hintaisia.Sylikummina olen ostanut kummilusikan. Muuten jotain muuta, esim. lasten aterimet, valokuvalehyksen, vauvakirjan.Joku aito taulu voisi olla hieno.

kaikille tytöille.Jokaisella erilainen,mutta niissä kaikissa ihanat kuvat, syntymätiedot ja sit kasteen jälkeen heti lisätty vielä nimi.Ne on kultaakin kalliimmat,meille!!Itekin käsityöihmisenä olen jokaiselle kummilapselle(7kpl) tehnyt ristipistotaulut kastelahjaksi ja sitten vielä vanhemmilta kysynyt,mitä haluavat.Joku on halunnut "vain" vauvakirjan,joku taas kummilusikan...

Meillä ihanimmat lahjat taisivat olla taulu (oli minun ja mieheni itse valitsema), lastenastiastot ja hyvä satukirja. Ihana voisi olla myös joku puulelu (ja paras tietenkin olisi itse tehty). Meidän puolivuotias sai mummolta lahjaksi kierrätysmateriaalista itse tehdyn pallon. Se on ollut tosi tykätty ja sillä on vauveli paljon pelaillut jo nyt.Tosin musta kyllä kaikkein ihanin lahja kummilta on sellainen, että viettää aikaansa kummilapsen kanssa. Mutta jos jonkun arvolahjan ostaisin niin ostaisin itse ehkä jonkun kivan taulun, joka sopisi perheen makuun.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat