Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kummin velvollisuudet kutsuu:) Lapsi on poika ja isoveli ei ole aikanaan saanut mitään "erityistä" (kummilusikkaa tsm.) jota pitäisi "perinteenä" jatkaa. Haluaisin ostaa jotain superihanaa, mitähän se olisi? Jos vauva olisi tyttö, ostaisin varmaan esim (aidot)helmet tai muuta tulevaisuuden varalle, nyt en vaan keksi, että mikä olisi tuollaista ajatusta "vastaavaa" pienelle pojalle! Kiitos ideoista:)

Sivut

Kommentit (70)

mitäs jos kysyisit ihan suoraan vanhemmilta mitä muut kummit tuovat (eitule päällekkäisyyksiä) ja onko heillä toiveita? Onnea kummiudesta!

jonka toiseen puoleen laitettiin valokuva ja toiseen puoleen sai vauvan jalan jäljen. Pakkauksessa oli mukana massaa, joka " kaulittiin " ja siihen painettiin jalanjälki ja annettiin kovettua. Sitten vain lasin alle pölyltä suojaan. Ihana ja erilainen!

Sellanen valokuvakehys, jossa on myös pieni albumi,johon voi laittaa tärkeimpiä kuvia vaikka ensimmäisen vuoden ajalta. Eli se kehys on tavallaan sen albumin kansi, ja siihen saa myös kaiverrukset.

kovassa käytössä. Turhia on olleet pojilla enkeliriipukset.

Valokuvakehys on kiva, samoin kovassa käytössä on Pentikin lastenlautaset.

Kiva idea on myös ostaa hieno puinen leluauto, johon poltetaa lapsen nimi ja synt. aika. Se voi olla aluksi koristeena, sitten leikki-iässä leikeissä ja taas päätyä isompana koristeeksi hyllyn reunalle.

Vaikka niillä ei välttämättä syödä, niin on mukava muisto aikuisena. Hopeinen kynttilänjalka olis myös kiva ja pysyvä muisto!Jos olet pohojalaanen, niin osta poijalle puukko, johon kaiverrat nimen ja syntymäajan.

Ihan hyvin voi ostaa. Jos siis muuten tykkää.Minusta ihana lahja oli omenapuun taimi. Nyt talvella tietty vähän hankalampi homma. Tai jos ei ole pihaa.

valokuvakehykset joissa kaiverrukset, sellainen purkki jonka sisälle laitetaan kastevettä (pieni "pullo" jota säilytetään purkissa) siihen myös kaiverretaan nimi, synt.aika, pituus paino, synt.päivä ja kastepäivä.

Sellainen tauluntapainen jossa enkeliaiheinen kuva.

Nuo kastevesipurkit on meillä molemmilla lapsilla ja on kiva muisto sekä myös hyvännäköiset joten ovat esillä hyllyllä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat