Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kanakastikkeesta pari kysymystä...

Vierailija
07.01.2010 |

ajattelin tehdä tänään ruuaksi kanakastiketta ja riisiä.

aina ennen olen tehnyt kastikkeen niistä valmiskastikkeista,purkissa olevista. nyt ajattelin kokeilla toisenlasta. jos ruskistan hunaja marinaadissa olevat kanasukaleet ja lisään kerman, mitä muuta kastikkeeseen kannattaisi/voisi laittaa makua tuomaan? mitä mausteita yms...

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku tuorejuusto esimerkiksi sopii hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paprikaa ja ananasmurskapurkki. Joskus jos sattuu olemaan niin sulatejuustoa lisäksi.

Vierailija
4/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan currya, mustapippurirouhetta ja suolaa maun mukaan. Muuta ei tarvitse. Toki noita vihanneksiakin voi laittaa. paista ne silloin yhtä aikaa kanojen kanssa, että pehmenevät.

Vierailija
5/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joku tuorejuusto esimerkiksi sopii hyvin.

valkosipulilevitettä joka sopii myös ruuanlaittoon, tulisikohan hyvää jos tuota vähäsen laittaisi siihen sekaan?

Vierailija
6/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

on vaan rajana... ihan hyvin voit laittaa sen valkosipulutuorejuuston. Ei se ruoanlaitto mitään rakettitiedettä ole =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
7/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ensin silputa pekonia tai metwurstia pannulle ja ruskistaa siinä rasvassa sipulia. Sitten kun sipulit on pehmeitä niin sekaan kanat ruskistumaan ja lopuksi kermat päälle.

Vierailija
8/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tänään kanasta, tosin oli maistamattomia...ja oli vähän kiire... Mutta maustoin ne hyvin, maistoin pannulla, laitoin vuoan pohjalle, sit pilkoin paprikaa ja ja pakkasesta löyty maissia ja purjoa ja heitin ne kaikki kanojen päälle ja sit jääkaapissa oli jotain ruohosipulituorejuustoa niin sekotin siitä puolet kermapurkin kanssa ja heitin päälle ja raastoin lopuksi juustoa päälle ja tuikkasin uuniin... ja oliskohan ollut uunissa joku 30min ja sillä aikaa kiehu riisit ja tein salaatin. Ihan hyvää tuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en käytä noita valmiiksi marinoituja suikaleita ollenkaan, niissä kun on kaikkia lisäaineita ym. mömmöjä mukana...



Maailman helpoin ja yksinkertaisin kanakastike tulee niin, että ruskistaa pannulla maustamattomat fileesuikaleet ja sipulin. Laittaa sekaan Fond Du Chef - "kanafondikuution" ja vielä curryä kaveriksi. Sitten sekaan ananasmurskapurkillinen ja ruokakermaa - helppoa ja hyvää. Lapsikin tykkää.

Vierailija
10/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en käytä noita valmiiksi marinoituja suikaleita ollenkaan, niissä kun on kaikkia lisäaineita ym. mömmöjä mukana...

Maailman helpoin ja yksinkertaisin kanakastike tulee niin, että ruskistaa pannulla maustamattomat fileesuikaleet ja sipulin. Laittaa sekaan Fond Du Chef - "kanafondikuution" ja vielä curryä kaveriksi. Sitten sekaan ananasmurskapurkillinen ja ruokakermaa - helppoa ja hyvää. Lapsikin tykkää.

Ja noissa fondi-kuutioissa ei ole lisäaineita?? xD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisään kanat, ruskistan ja laitan joko purkin paseerattua tomaattia tai sitten purkin kermaa, pienellä lämmöllä keittelen kokoon 10 minuuttia. Joskus lisään inkivääriä tai currya (curry tosin olisi hyvä käyttää pannulla ennen lisäämistä).

Vierailija
12/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en käytä noita valmiiksi marinoituja suikaleita ollenkaan, niissä kun on kaikkia lisäaineita ym. mömmöjä mukana... Maailman helpoin ja yksinkertaisin kanakastike tulee niin, että ruskistaa pannulla maustamattomat fileesuikaleet ja sipulin. Laittaa sekaan Fond Du Chef - "kanafondikuution" ja vielä curryä kaveriksi. Sitten sekaan ananasmurskapurkillinen ja ruokakermaa - helppoa ja hyvää. Lapsikin tykkää.

Ja noissa fondi-kuutioissa ei ole lisäaineita?? xD

Samaa nauroin ;)))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en käytä noita valmiiksi marinoituja suikaleita ollenkaan, niissä kun on kaikkia lisäaineita ym. mömmöjä mukana...

Maailman helpoin ja yksinkertaisin kanakastike tulee niin, että ruskistaa pannulla maustamattomat fileesuikaleet ja sipulin. Laittaa sekaan Fond Du Chef - "kanafondikuution" ja vielä curryä kaveriksi. Sitten sekaan ananasmurskapurkillinen ja ruokakermaa - helppoa ja hyvää. Lapsikin tykkää.

Onko se pelkästään luista keitettyä?

Vierailija
14/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei pitäisi samalla kun kirjoittaa tarkastaa kotitehtäviä ja laittaa ruokaa, että pysyisi ajan hermolla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
07.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en käytä noita valmiiksi marinoituja suikaleita ollenkaan, niissä kun on kaikkia lisäaineita ym. mömmöjä mukana...

Maailman helpoin ja yksinkertaisin kanakastike tulee niin, että ruskistaa pannulla maustamattomat fileesuikaleet ja sipulin. Laittaa sekaan Fond Du Chef - "kanafondikuution" ja vielä curryä kaveriksi. Sitten sekaan ananasmurskapurkillinen ja ruokakermaa - helppoa ja hyvää. Lapsikin tykkää.

Onko se pelkästään luista keitettyä?


Ostan nimenomaan noita Fond du chef tuotteita (EN MITÄÄN MUITA paitsi joskus reformin luomu -kuutioita) sillä NIISSÄ EI TODELLAKAAN OLE MITÄÄN LISÄAINEITA!!!!!!!