Minkä ihmeen takia saan Lidl:n kehutusta perunamuussijauheesta
ihan kamalan makuista muussia. Lisäättekö siihen ainaski suolaa?? Rainbown muussiin olen ihan tyytyväinen sellaisenaan..
Kommentit (29)
mut ehkä olet tottunut toiseen muussii
eikai kukaan OIKEASTI syö valmismuusseja?!?
Siis onko jauhe joka sekoitetaan maitoon? Musta ne on nimittäin kaikki ihan kamalia. Mielenkiintoista, pitää varmaan kokeilla.
Sen sijaan mikrossa tai kattilassa valmistettava, pakastetusta perunasta tehtävä muusi (mm. Oolannin, Rainbow ja Apetit) on ihan itsetehtyä vastaavaa, kun vähän maustaa suolalla ja margariinilla ja tekee kokonaan kevytmaitoon.
eikai kukaan OIKEASTI syö valmismuusseja?!?
ihan kamalaa!! Mitähän kaikkia lisäainemyrkkyjä siinä on...? Suosittelisin ottamaan selvää. Lukekaa vaikka uusi ruotsalainen teos: petos lautasella. Kirjan tekijää en muista.
Ja ikää oli`?
eikai kukaan OIKEASTI syö valmismuusseja?!?
eikai kukaan OIKEASTI syö valmismuusseja?!?
ihan kamalaa!! Mitähän kaikkia lisäainemyrkkyjä siinä on...? Suosittelisin ottamaan selvää. Lukekaa vaikka uusi ruotsalainen teos: petos lautasella. Kirjan tekijää en muista.
Kirjoittaja on Nilsson Mats- Eric.
t. 5
Ketsupissa, liemikuutioissa, valmismehuissa, limpoissa, jugurtissa, viilissä,muroissa jopa teessä...kaikessa.
Te mammat varmaat tapatte itse lihanne ja viljelette kasviksenne, kirnuatte voinne!
Terkuin väsynyt akka joka tekee lapsilleen valmismuusia!
Ihan veteen tehtynä ja ilman voita!
meillä tapetaan itse punainen liha (poro+hirvi) ja linnut syksyllä. lisäksi on omat perunat + porkkanat + sipulit. Voita ei toki kirnuta :D
1. Kiehauta 5dl vettä
2. Sekoita siihen 2,5dl KYLMÄÄ maitoa
3. 1 pussi jauhetta sekaan
4. Sekoita hyvin
5. Anna vetäytyä n. minuutti
6. Mausta ja lisää nokare rasvaa.
Aivan törkeän hyvää!! Suosittelen aromisuolaa tuohon.
Valmistuu 6 minuutissa ja on ihan ok. Ja itse aikanaan olin sitä mieltä että ainoa syötävissä oleva muusi on itse alusta asti tehtyä.
Kannattaa käydä pakastealtaalla! Ei ole edes kovin kallista.
Ja juuri siksi että tuo ja Felixin yms. muussit ovat kuin yö ja päivä; rakenne itsessään on ihan erilainen eikä ole sellaista omituista makua.
Se on aivan hirveää. Edes lisävoilla, maustamisella tai millään siitä ei saa kohtuullista. felix on parasta. Pelkkään veteen ja maistuu silti täyteläiseltä, jopa voiselta.:)
Tulee mieleen sellainen reppana, joka ei paremmasta edes tiedä.
Ketsupissa, liemikuutioissa, valmismehuissa, limpoissa, jugurtissa, viilissä,muroissa jopa teessä...kaikessa.
Te mammat varmaat tapatte itse lihanne ja viljelette kasviksenne, kirnuatte voinne!
Terkuin väsynyt akka joka tekee lapsilleen valmismuusia!
Ja siksi sitä pitääkin edes perusjutut tehdä itse. Vaikka ois kuinka väsynyt niin luulis muusin jaksavan vääntää.
Niin ja lihoista osa tulee omasta takaa kun mies metsästää (muuten ostan ihan vaan maustamattomia). Pienillä teoillakin voi hiukan vaikuttaa.
Kannattaa tsekata se kirja.
t. 5
Tulee mieleen sellainen reppana, joka ei paremmasta edes tiedä.
Ja laitan kyllä paljon ruokaa.
En vaan tajua miksi on niin iso synti laittaa osa itse ja tehdä osa purkista/pussista? Keneltä se on pois, että meillä arkipäivänä muussi on tehty jauheesta ja kastike on luokkaa purkki sitä tai tätä?
Ei hyvää päivää. Ja joku päivä se oma kullannuppu tulee kotiin kaverinsa luota ja toteaa; "hei tiedäks äiti, että muussia ja lihapullia voi tehdä ihan itse." Luojan kiitos vaimo on hyvä laittamaan ruokaa. Tänään söimme itse tehtyjä sämpylöitä, italialaista pataa ja vohveleita. Sääliks käy äijiänne.
Ei hyvää päivää. Ja joku päivä se oma kullannuppu tulee kotiin kaverinsa luota ja toteaa; "hei tiedäks äiti, että muussia ja lihapullia voi tehdä ihan itse." Luojan kiitos vaimo on hyvä laittamaan ruokaa. Tänään söimme itse tehtyjä sämpylöitä, italialaista pataa ja vohveleita. Sääliks käy äijiänne.
Rainbown ystävä