Isänpäiväksi valkosuklaamoussekakku,
Kommentit (12)
Ei kai makuasioita voi mitenkään perustella?
Inhoan keksipohjia - ovat liian rasvaisia makuuni.
Muunlainen juustokakku esim. mustikoilla veisi kielen mennessään.
Teen samantyyppisen kakun mutta laitan täytteeseen rahkaa ja kermaa. Ehkä myös marjoja. Päälle ainakin marjoja.
Valkosuklaasta tulee ihan liian makea.
Ap kyselee MOUSSEkakusta, ei juustokakusta...
itse tekisin valkosuklaahyydykekakun ja sisälle tulisi mustaherukka "sydän" :) tai tummasuklaahyydykekakun ja sisälle vadelma tai karpalo "sydän" :P
Teen samantyyppisen kakun mutta laitan täytteeseen rahkaa ja kermaa. Ehkä myös marjoja. Päälle ainakin marjoja.
Valkosuklaasta tulee ihan liian makea.
makeaa, jos osaa tehdä oikein. Eihän se juusto siitä makeaa edes tee.
AP kysyy "MAISTUISIKO?" Ei kai sille mitään mahda jos ei maistu vaan ehdotetaan, että parempaakin voisi tehdä...
Ap kyselee MOUSSEkakusta, ei juustokakusta...
makeaa, jos osaa tehdä oikein. Eihän se juusto siitä makeaa edes tee.
En vain ole vielä syönyt niin hyvää juustokakkua että se olisi voittanut rahka-kerma-hyytelökakun. :) Enkä väittänytkään että juusto tekisi makeaa, eihän se teekään, mutta muuten vain en pidä tuorejuustokakuista. Makuasia.
Mun makuun valkosuklaa vain on liian makeaa. Tummaa suklaata (60-80%) voisi sen sijaan kokeilla.
oon tehnyt valkosuklaa-mansikkajuustokakkua, mut oli liian äklöä. pidän enemmän esim. mangojuustokakusta, suklaajuustokakusta, vadelmajuustokakusta yms.