Mitä leipää vauvalle?
10 kk ikäisestä lähtienhän vauvalle saa antaa leipää. Suolaa sen sijaan ei alle 1-vuotiaalle suositella. En ole kaupasta löytänyt leipää, jossa ei suolaa olisi. Miten olette itse menetelleet?
a) Olen antanut kaupasta ostamaani suolatonta leipää. (Mitä leipää ja mistä ostettua?)
b) Olen antanut samaa leipää kuin muukin perhe syö. En viitsi nipottaa tuollaisesta pikkuasiasta: ei kukaan ole ennenkään suolaan kuollut.
c) Olen itse leiponut vauvalle suolatonta leipää.
d) Muu ratkaisu. (Mikä?)
Kiitos jo etukäteen!
Kommentit (4)
jos annat lapselle muutakin ruokaa kuin leipää, niin kyllä se suolan määrä jää aika pieneksi.
Vähäsuolaista ja terveellistä leipää kaupasta vain. Päälle vähintään 70% kasvirasvaa (rypsiöljystä..) ja pienen pieniä sormin nypittäviä murusia pöydälle. Näin minä ainakin tein. Ja tietty vahdin, etteivät jääneet kurkkuun.
en ole odottanut 10kk saakka... En edes tiennyt tuota "ikärajaa" vaikka mulla on 2 lasta, ei ole esim. neuvolassa tullut esiin. Olen antanut jo aiemmin nakertaa kuivaa leivänkannikkaa pahimpiin hammasvaivoihin.