Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hirven jauhelihaa (liikaa) pakastimessa! Mitäpä siitä tekisi?

Vierailija
25.10.2009 |

Ehdotuksia ja reseptejä otetaan kiitollisena vastaan :)

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
25.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullia, lihamureketta, keittoa, lihapiirakoita, makaronilaatikkoa jne. jne.



Jos haluat herkutella, googlaa ohje lapinukon keittoon. Se tehdään yleensä poronkäristyslihoista, mutta hirven jauheliha sopii siihen tosi hyvin.

Vierailija
2/10 |
25.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisin kiinnostunut ostamaan pikkuerän. Haluaisin maistaa hirvenlihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
25.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuolle keitolle näkyy olevan erikseen, eli lapin ukon keitto.

Vierailija
4/10 |
25.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

voin käyttää sitä tavisjauhiksen mukaan, mutta mietin jotain vähän erikoisempaa ideaa.. lapinukon keitto pitää tyypata. Ei valitettavasti ole myyntiin asti :)



ap

Vierailija
5/10 |
25.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan. Äläkä lisäile mitään possua sekaan vaan käytä sellaisenaa, keittoihin, lihapulliin, murekkaisiin, patoihin yms.

Vierailija
6/10 |
25.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hirvi on vähärasvaista, joten pekoni ym rasvainen tuo siihen mukavaa makua ja mehevyyttä. Ja reilusti yrttejä ja valkosipulia. Hirvi on tosi hyvää! Tähän aikaan vuodesta myös sieniä on paljon, joten hirvilihapullat suppilovahverokermakastikkeella maistuisivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
25.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

hirven jauhelihasta muuta keksi, kuin että käyttää "tavallisen" jauhelihan tapaan ihan mihin vaan..

Jossain kaalikeitossa se kyllä aivan loistaa, sika-nauta ei ole mitään siihen verrattuna..!



MITEN teille on sitä muuten tullut "liikaa"? Meidän hirviporukassa, ja muissakin mistä olen kuullut, puheenaihe on yleensä aina se kun just sitä tuli "liian vähän"... Mä ainakin huolisin sitä vaikk kuinka paljon - on hyvää säilymäänkin pakkasessa pitkälle kevääseen kun on vähärasvaista.

Vierailija
8/10 |
17.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei...jos sinulla on jauhelihaa myytäväksi niin voin ostaa sopu hintaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sipulia ja pekonisilppua. Tai lasagnea, 2/3 hirvenlihaa ja 1/3 possua että ei ole kuivaa.

Vierailija
10/10 |
17.11.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

on järkyttävän hyvää.