Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olen raskaana ja illalla olisi ystäviemme raclette-ilta...

Vierailija
02.10.2009 |

Kuumeneeko siinä laitteessa juusto tarpeeksi, niin että uskallan syödä sitä listerian varalta?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli nautinnollista iltaa!!

Vierailija
2/8 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna olla pannulla niin kauan että kiehuu:-) Maistuukin parhaalta kun siihen tulee ruskeita pilkkuja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sveitisiläisiä tai ranskalaisia yleensä, joten tuskin pastöroituja. Mutta kyllä mä silti söisin. Naminami. Rupes tekemään racletteja mieli.

Vierailija
4/8 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuinkakohan kuumaksi se juusto tulee, jos kerran sulaa?



Myös raskaana, mutta en ap

Vierailija
5/8 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan juntti mutta ollaan käytetty raclette juustona ihan tavallista kermajuustoa. Ja hyvin on toiminu.Nam!

Vierailija
6/8 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

sveitisiläisiä tai ranskalaisia yleensä, joten tuskin pastöroituja. Mutta kyllä mä silti söisin. Naminami. Rupes tekemään racletteja mieli.

Mies nimittäin taannoin osti raclettejuustoa kun annoin ohjeeksi että pitää olla pastöroitua. Ja hitto että oli muuten pahaa ihan sellaisenaan :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten sulattelet vaan omaa juustoasi niin ei tarvitse stressata asiasta

Vierailija
8/8 |
02.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

vai ei.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kahdeksan