Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Possun lapa: voisiko joku antaa

Vierailija
28.08.2009 |

suht tarkan reseptin miten tästä tehdään esim. uunipata kasvisten kera.



Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
29.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulis varmaan hyvä. Eli pata likoamaan, paloittele kasviksia (porkkanaa, sipulia yms) ja mausta lihaa suolalla ja pippurilla, kenties laakerinlehti siihen kaveriksi. Paista miedossa uunissa (150 astetta?) pari tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
29.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripottele suolaa lihaan reilusti ympäriinsä. Laita pala uunivuokaan, reunoille maun mukaan juureksia. Sipuli, lanttu ja porkkana sopivat ainakin hyvin. Sitten vettä päälle niin, että liha melkein peittyy. Ensin kuumaan uuniin, n.200 astetta tunti ja sitten vielä pari tuntia vaikka 150asteessa.



Maista lientä, jos tarvitsee lisää suolaa tai laita pippuria jos tykkäät. Juurekset imevät sen suolan maun aika hyvin, mutta kannattaa varmistaa jos pitää laimentaa vedellä tai lisätä suolaa myöhemmin.



Ja lisää vaan vettä välillä, jos meinaa kuivua.



Helppoa ja hyvää! Toimii myös etuselkä-palasta =)

Vierailija
4/4 |
29.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripottele suolaa lihaan reilusti ympäriinsä. Laita pala uunivuokaan, reunoille maun mukaan juureksia. Sipuli, lanttu ja porkkana sopivat ainakin hyvin. Sitten vettä päälle niin, että liha melkein peittyy. Ensin kuumaan uuniin, n.200 astetta tunti ja sitten vielä pari tuntia vaikka 150asteessa. Maista lientä, jos tarvitsee lisää suolaa tai laita pippuria jos tykkäät. Juurekset imevät sen suolan maun aika hyvin, mutta kannattaa varmistaa jos pitää laimentaa vedellä tai lisätä suolaa myöhemmin. Ja lisää vaan vettä välillä, jos meinaa kuivua. Helppoa ja hyvää! Toimii myös etuselkä-palasta =)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi kolme