Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pika-apua tarvitaan: laitetaanko lohofile kumminpäin uuniin?

Vierailija
22.08.2009 |

Eli nahka ylös vai alas!

Kalojen kanssa kädetön kiittelee jo etukäteen!

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se file? nahka alas, pintaan suolaa ja sitruunapippuria. Voi levittää myös mieleistä tuorejuustoa pinnalle.

Vierailija
2/7 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

lohen aina nahka ylös päin ja nahan päälle laitan korppujauhoja ja vähän suolaa, estää kalan kuivumisen. Nahan "kipristyessä" kala on valmista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumpi tapa nyt sitten on oikea?



-Enemmän sekaisin oleva ap

Vierailija
4/7 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta tuo että laitat nahan ylöspäin estää todella sen että kalasta tulisi kuivaa.. Pistä file puoliksi ja kokeile molempia tapoja niin huomaat että kummasta teidän poppoo pitää!

Vierailija
5/7 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se ei pääse kuivahtamaan "edes" nahka alhaalla.

Jos et paista 200 asteessa 1h ajan.

-2-

Vierailija
6/7 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohi on tosiaan suht. rasvainen kala, joten onnistuu myös nahka alas uuniin oikein hyvin.

Itse kyllä pidän enemmän nahka ylös paistetusta, on vaan jotenkin "mehukkaampi". Mutta makuasia, kokeile molempia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.08.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se meni uuniin tällä kertaa nahka ylöspäin!

-ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan kahdeksan