Mitä teen? Ex-kaveri velkaa minulle, eikä maksa.

Vierailija

Olen 5 kuukautta odotellut tyhjien lupausten kera maksua. Useista pyynnöistäni huolimatta hän ei ole summaa minulle maksanut, vaikka on luvannut sekä suullisesti että kirjallisesti. Välimme rikkoutuivat kesällä ja velka jäi edelleen... Olen nyt kolme kertaa pyytänyt häntä hoitamaan velan, mutta niin ei ole tapahtunut. Aina on jokin syy: Hän ei ole ehtinyt pankkiin, tms.Nyt hän uhkaa minua lähestymiskiellolla, vaikka tosiasia on, että tästä tilanteesta päästäisiin, kun hän hoitaisi velan. Onko minulla mitään vastinetta antaa tuollaisiin uhkailuihin?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Mitä siitä nahistella, jos kyse ei ole isoista rahoista? Ääliökaveri ja hyvä, että pääsit eroon. Lainatessa on aina mahdollisuus, ettei saa rahojaan takaisin ja nyt se taitaa olla niin käynyt.

Vierailija

Itse en jaksaisi siitä vääntää kättä. 80 Eurolle olisi varmaan muutakin tarvetta, mutta ei se toisaalta niin paljoa ole, että sen takia kannattaa oikeuteen mennä. Typerää, että jotkut ei maksa velkojaan... :(t: 3

Vierailija

yöllä heittämässä tyypin polkupyörän jokeen. Kele. Toi on törkeää ruveta lähestymiskiellolla uhkailemaan kun vaan omansa haluaa takaisin. Toi summa on sellanen, että kaverisi kyllä takuulla pystyisi sen jostain tiristämään.

Vierailija

Kyse on miespuolisesta henkilöstä, jolle myin tyttäreni merkkivaatteita keväällä. Ne vaatteet tulivat hänen tyttärelleen, joka asuu joka toinen viikko isällään. Sovimme hinnaksi 80 € ja tästä on olemassa vielä sähköpostiviestit.Silloin, kun olimme vielä väleissä, tyyppi harmitteli aina, kun ei ole muistanut maksaa... Juu juu, hän laittaa tulemaan. Kun välimme menivät poikki ihan muista syistä, olen muistuttanut häntä asiasta. Edellisen kerran kuukausi sitten ja nyt viime viikolla. Vastineeksi sain kamalan haukkumiskirjeen, jossa taas todettiin, ettei hän ole ehtinyt pankkiin sun muuta.No valehan se on. Nykypäivänä on verkkopankki olemassa, joten pankissa ei tarvitse edes käydä. Ja tämä tyyppi on itse antanut ymmärtää, että siitä rahasta ei ole puutetta (niinkuin ei olekaan).Minun yh-talouteni ei ihan kaadu tuohon summaan, mutta tämä onkin periaatekysymys.

Vierailija

ja mitä se maksaa yksityishenkilöille? Mitä minä tarvitsen perintätoimistoa varten, että he ottaisivat velan perimisen hoitaakseen?Tulee varmaan kalliimmaksi minulle itselleni sitä kautta, mutta tuollaisten haukkumisviestien vastineena se olisi ko. tyypille ihan oikein. Tämä kaveri kirjoittaa, että nyt tämä asia on loppuunkäsitelty ja että hän turvautuu instansseihin. Eihän se ole loppuunkäsitelty, jos sovittu maksu on hoitamatta. Viiden kuukauden maksuaika on pitkä aika...AP.

Vierailija

ja yksittäinen perintä ei voi olla kallista- soita ja kysy aktiv kapital esim.ps. Suomen yrittäjät- liiton jäsenet saavat ilmaista perintää

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat