Kaikki laihdutusyritykset mönkään, paitsi kun tajusin vähentää kortisonia!? murr..

Vierailija

Hemmetti, siitä se sitten oli kiinni. Kortisonista :(Nyt huomaan et ruokahalu on ihan eri vaikka laskin annostusta 10mg 5mg:aan...uskomatonta. Painoa pudonnut reilu 5kg kolmessa viikossa...syönyt olen mitä mieli tehnyt (myös makkaraa/karkkia yms).Mutta kokoaika ei tee mieli puputtaa jotain. JES, viis vuotta tuskaista painonpudotus yritystä takana!Näköjään voi olla pienestä kiinni!?

Kommentit (5)

Vierailija

ihan senkin takia paino pudonnut että turvotus laskenut.mulle näin kävi erään toisen lääkkeen kanssa. valiettavasti painonpudotus jäi 4 kiloon...toiv. sulla jatkuu yhtä hienosti!

Vierailija

Laihduttaminen on aivan hirveän vaikeaa, kroppa pitää kynsin hampain kiinni kaikesta vararavinnosta, rasvasta ja glukoosista. Aineenvaihdunta on aivan päin mäntyä ja se näkyy ekan tai ehkä jopa kahden onnistuneen painonpudotusviikon jälkeen todella heikkona, jatkuvana painonpudotuksena, seurasit sitten pilkuntarkasti painonvartijoita tai täyskarppeja.Masentaa, kun jatkuvasti saat aikaan ehkä n. neljäsosan painonpudotusta verrattuna muuhun ryhmään. Eikä tarvitse tietty mainita sitä, miten sinua mulkoillaan, kun se kokonaispainonpudotusprosentti aina huonontuu meikäläisen huonosta "suorituksesta".Voi vee, että tämä välillä ottaa kaaliin.Nyt ajattelin mennä taas etiäpäin ihan soveltaen näitä painonvartijaoppeja (kirjekurssi löytyy koto) lisänä Reductil-pillereitä ja Topimax-epilepsialääkkeitä, neurologiseen oireeseen, jonka pitäisi vähentää ruokahalua. No, ei mulla tuota ruokahalua sinänsä koskaan mitenkään kauhiasti ole ollutkaan enkä pysty suuria määriä mässäilemään. Tarkkaan kertyy kaikki syömäni kalorit...Pakko saada painoa pois, 7 v. poikanikin ruvennut huomauttelemaan läskistä mahasta ja käyttäämään sättimiseen sanaa "klump", jota en anna käyttää, koska se sattuu ja syvälle (sen hän hyvin tietää...).

Vierailija

kortisonia menee vaskuliittiin, mutta oon syönyt sitä n.kuus vuotta. Kyllä sen huomaa itse mikä annos ok. Totta kyllä, että lääkärin pitäisi (Reumapoli mulla) määrätä sopiva annostus, mutta useasti kehoittanut kokeilemaan pienempää annostusta ja nyt vasta "uskalsin" pienentää vaikka joitain sivuvaikutuksia tullut.

Vierailija

ja enne se 10mg, silloin turvotti ja sokerit pilvissä ja paino vaan nousi

nyt kun annos puolet niin ei enää niin paljon ongelmia ole, mutta paino ei kyllä putoa vaikka vähän yrittäisikin vähentää syömistä ja lisätä liikuntaa

on se ihan hirveetä myrkkyä toi kortisoni

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat